"LAYHER", ZORLU BAKIM ÇALIŞMALARININ DAHA FAZLA OLANAK SUNAN İSKELESİ

2013 yılı Aralık ayında GAMA Enerji tarafından yatırım süreci başlatılan, İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali 2016 yılının son çeyreğinde tam kapasiteli elektrik üretimine başladı. Santral, işletmeye 853 MW kurulu güç ile devam etmektedir. Yapım aşamasında da Layher iskele kullanılan santralde, belirli periyodlarda iskele eğitimleri de gerçekleştirilmektedir. Tesis, anlık bakım işleri ve planlı duruşlarında en yüksek güvenlik koşullarını hedeflediğinden, yine Layher Allround iskele ürünümüzü tercih etmiştir.

Geçtiğimiz günlerde tesis bünyesinde yapılan detaylı eğitimlerde, Modüler Sistem İskele Kurum ve Söküm Eğitimi konusu başlığı altında, iskele bileşenlerinden kuruluma, güvenlik detaylarından kemer kullanımına kadar dikkat edilecek tüm detayların konuşulduğu bir eğitim gerçekleştirilmiştir.

Yine eğitimin diğer bir aşamasında ise Modüler Sistem İskele Denetleme Eğitimi verilerek, iskele kavramı, tarihçesi, yasal gereklilikler, sertifikasyon süreçleri ve iskele denetleme prensipleri üzerinde durulmuştur. Bu sayede, Layher iskele ile ne kadar güvenli bir iş ortamı sağlanacağının yanı sıra, yapılan işin en kısa zamanda yapılarak tesise ne kadar zaman kazandırdığını görmek adına da, pratik eğitim çalışmalarına da yer verilmiştir.

Layher Türkiye olarak tedarik etmiş olduğumuz ürünlerin sürekliliği adına düzenli eğitimlere devam edilirken, geniş ürün yelpazemiz, etkili teslimat hizmetimiz, hızlı montaj ve demontaj kabiliyetimiz ile tüm parçaların %100 birbirine uyumlu olması sayesinde, işçilik maliyetlerinde de önemli ölçüde tasarruf sağlatmakta olduğunu teorik ve pratik olarak göstermeye çalışılmıştır.

Layher Daha Fazla Olanak felsefesiyle tüm dünyada 44 ülkede bulunan 140’dan fazla hizmet noktası aracılığıyla, Türkiye de ise 3 şehirde bulunan depoları ile yüksek stok kapasiteleri sayesinde hemen teslim imkanı sunarak projelerinize daha fazla güç katmaya devam etmektedir.

Daha Hızlı – Daha Güvenli – Daha Kolay

Layher İskele Sistemleri – Daha Fazla Olanak

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!