Yeni iş ortaklarımızdan Deta Endüstriyel, Layher kalitesi ve yüksek güvenlik anlayışı ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

Layher Türkiye olarak yapmış olduğumuz başarılı inovasyonlar ile iskele sistemlerinin montaj ve demontajında güvenliği daima en üst düzeyde tutuyoruz. Alanında uzman teknik personel ve mühendislerimizin desteği ve tüm dünyadaki benzer çalışma anlayışımız sayesinde büyük bir titizlikle ürün ve hizmet kalitemizi sunmanın yanı sıra iş ortaklarımızın verimliliğini ön planda tutan ve en önemlisi de güvenlikten taviz vermeyen yaklaşımımızla sektörde daima farklılık yaratmak için çalışıyoruz.

İş ortaklarımızdan Deta Endüstriyel, müşterilerine sunduğu profesyonel iskele kurulum hizmetiyle BASF, BAĞFAŞ ve SÜTAŞ tesislerinde geniş ve eğitimli kadrosu ile birlikte en zorlu alanlara en doğru çözümler üreterek çalışanların ergonomik koşullarının oluşturulmasında önemli bir rol oynamakta.

İleri teknolojiye sahip ve sürekli aynı kalite ve toleransta üretim yapan Layher Allround iskele sistemi, geniş kullanım alanı ve ürün çeşitliliği sayesinde kullanım ve kullanım ömrü açısından önemli avantajlar sağlıyor. Bundan dolayı kazan içi bakımlarında ve kapalı alanlarda uzun süreli kullanımlar için ideal bir sistem.

Endüstriyel tesislerde yapılacak iskele kurulumlarında güvenlikten ödün verilmeden işlerin tamamlanabilmesi için birbirine tamamen uyumlu entegre iskele aksesuarları ile asimetrik geometrilerde ve minimum sürelerde kurulumların gerçekleştirilerek işletmenin zaman kazanması sağlanır.

İşletmeleriniz için zamanın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple proje çalışmalarımızı mükemmelleştirmek için devamlı yatırımlar yapıyoruz. Dijitalleşmenin gelişmesinin getirdiği avantajlar ile birlikte Layher olarak iskele projelendirmesinde dijital geleceğe tam anlamıyla hazırız. Kısaca SIM adını verdiğimiz “İskele Bilgi Modellemesi” ile projelerin saha koşulları ile uyumu en üst düzeye çıkarken, proje planlamasında doğabilecek risklerin önemli ölçüde azalması da sağlanıyor. LayPlan yazılımımız ile SIM’e kolay bir şekilde erişebilir, daha karmaşık modellemeler için Layplan CAD yazılımımızı kullanabilir ve Layplan VR ile iskele sistemi içerisinde sanal tur yapabilirsiniz.

Tasarım ve operasyonel desteğimizin sunduğu avantaj; müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın yaratıcılığını geliştirerek, işlerinde karlılığın devamını taahhüt ettiğinin de bir kanıtıdır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!