Türkiye’nin ilk seri yat üreticisi olan Sirena Marine, ödüllü Azuree yelkenli teknelerinin üretiminde Layher iskele ürünlerini tercih etti.

Yatçılık sektörünün en önemli liderlerinden olan firma, dünyaca ünlü motoryat üreticisi Azimut – Benetti Grubu ile yaptığı işbirliği neticesinde Türkiye’nin ilk seri yat üreticisi oldu. Sektördeki deneyimi, Sirena Marine’in ödüllü Azuree yelkenli tekneleri ve lüks segmentteki Euphoria gezi yelkenlilerinde ve son olarak da motoryat alanındaki Sirena Yacht markası ile devam etmektedir.

Sirena Marine firması daima Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarını ön planda tutarak çalışanlarının daha konforlu bir üretim gerçekleştirmelerini sağlamak adına nitelikli ve güvenli bir çalışma iskelesine ihtiyaç duymuştur. Layher’in alanında uzman teknik kadrosu, taleplere yönelik en uygun projeyi sunması ve geniş ürün yelpazesi ile özel köşe çözümleri Sirena Marine’nin Layher’le çalışmak istemesinin başlıca sebeplerindendir.

Tüm Dünyada modüler iskele sisteminin eş anlamlısı haline gelen Layher Allround iskele, tek bir kişinin bile rahatlıkla kurulum yapabilmesinin sağladığı iş gücü ve zaman tasarrufu, bileşenlerin birbirlerine kolay bir şekilde uyarlanabilmesi ve çalışmalarının sürekli aynı yüksek kaliteye sahip olması gibi avantajları ile ön plana çıkmakta.

LAYHER ALLROUND SİSTEMİNİN UYGULAYICILARA KAZANDIRDIKLARI

  • Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
  • 60 – 80 mikron kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizme sayesinde neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
  • Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
  • 80 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi.

Layher sahanlıklı merdiven, katlara çıkarken daha fazla güvenlik, kolaylık ve hız sağlar. Malzeme taşıma, çok yönlü çalışma platformları kullanılarak daha kolay bir şekilde gerçekleşir.

Sahanlıklı merdivenin izin verilen yük taşıma kapasitesi, 2.5 kN/m2 dir.

Layher Allround iskele sistemleri, TS EN 12810 ve 12811 normlarına uygundur.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!