LAYHER, DAHA FAZLA GELECEK FELSEFESİ İLE EĞİTİME DESTEK VERİYOR.

Pazarlama faaliyetlerimiz kapsamında, müşteri eğitimleri, partner toplantıları, meslek odaları ve kamu kurumlarında faaliyetlerin yanı sıra, başta üniversiteler olmak üzere tüm eğitim kurumlarında da, iskele ile ilgili bölümlerde eğitim faaliyetleri ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bunu yaparken her ne kadar Layher’i anlatmaya odaklı isek de, sektördeki gelişmeleri ve mezun olup meslek hayatına atıldıklarında kullanabilecekleri bilgi birikimimizi aktarmaya gayret gösteriyoruz. Çoğu zaman genel anlamda görsel hafızada yer edecek wokshop’larla ve eğlenceli yarışmalarla, iskele konusunu ne kadar önemsediğimizi aktarmaya çalışıyoruz.

İşte tam da bu noktada bu ayki bültenimizde, sene başından bu yana yaptığımız bazı etkinliklerden haberler paylaşmayı uygun gördük. Her bir etkinliğin Layher olarak ayrı ayrı değerli ve keyifli olmasının yanı sıra, bizim de yeni nesilden öğreneceğimiz birçok şey olması açısından, bu tip etkinliklerin sürdürülebilir olmasına gayret gösteriyoruz ve uzun yıllar yapılması için elimizden geldiğince vakit ayırmayı planlıyoruz.
  • Haziran ayı başında Ümraniye Türk Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek Tanıtım Günlerine katıldık. Süpervizyon ekibimizin değerli üyesi Efecan Ukay ile etkinlikte, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile inşaat ve iskele sektörüne yönelik bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık.
  • 21 Mayıs 2024 tarihinde ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Günleri etkinliğinde, süpervizörümüz Görkem Deniz Ökbay konuşmacı olarak yer aldı. İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile birlikte iskele sektörüne dair bilgi alışverişinde bulunduk ve iskele sistemleri üzerine geçmişte yapmış olduğumuz birbirinden farklı projelerimizi anlattık.
  • 25-26 Nisan tarihlerinde de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı Günleri etkinliğinde, süpervizörümüz Oğuz Uzan, teknik personelimiz Zeynep Ermiş ve satış yöneticimiz Oktay Yılmaz ile bulunduk. Etkinlik kapsamında saygıdeğer akademisyenler ve sevgili öğrencilerimizle keyifli sohbetler, paylaşımlar ve rekabet dolu, bol ödüllü yarışmamızla oldukça verimli bir etkileşim sağladık. İnşaat Mühendisliği öğrencilerine iskele sektörü özelinde tecrübelerimizi aktarmaya çalıştık ve sektöre özel önemli bilgiler verdik.
  • 2024 yılının ilk üniversite etkinliği olarak ise Mart ayı içerisinde Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde İlk-İm’24 etkinliğinde yer aldık. Süpervizör Görkem Deniz Ökbay ve teknik departmanımızdan Gülay Keskin ile beraber, İnşaat mühendisliği ve farklı mühendislik dallarından öğrencilerle birlikte olduk. Mesleğe adım atmaya yaklaşmış bazı öğrencilerimizle, bitirme ödevleri ve çalışacak oldukları bazı projelerde, iskele tarafında ne tarz çözümler sunulabileceği üzerine fikir alış verişleri yaptık. Etkinlikte workshop, kurum-söküm uygulamaları ile birlikte heyecan dolu bir yarışma gerçekleştirdik..
Katılmış olduğumuz her bir etkinlik, işimizle alakalı yapmış olduğumuz her bir aktivite bizleri daha fazla motive ediyor ve bu bakış açısıyla kendimizi daha fazla geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Eğitime verdiğimiz önemin farkındalığıyla iskele konusunun olduğu her yerde, 80 yıla yakın global bilgi birikimimizi aktarmak amaçlı eğitimlerden uzak durmuyoruz. Bu bağlamda, bizleri kampüslerinde ağırlayan ve birbirinden verimli geçen bu etkinliklerde değerli emekleri ile bu organizasyonlara el veren tüm yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanlara sonsuz teşekkürlerimizi bir kez daha sunmak isteriz.

Bize ihtiyaç duyduğunuz her yerde biz varız.
Başarınız bizim amacımızdır.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!