LAYHER, CUMHURİYETİN 100. YILI
KUTLAMALARINDA, YİNE SAHNENİN
MERKEZİNDEYDİ.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamak amacıyla, Türkiye’deki pek çok önemli etkinliklerde ön plana çıkan GİGA SAHNE VE TEKNİK PRODÜKSİYON firması tarafından dizayn ve kurulumu gerçekleştirilen projede, Avrupa standartlarındaki sahne sistemi sayesinde, bir kere daha katılımcılara yüksek kalitede seyir keyfi sunulmuştur. GİGA SAHNE VE TEKNİK PRODÜKSİYON, sahne kurulumundaki uzmanlığı ve etkinliklere yönelik güvenli çözümleriyle Türkiye’deki tüm önemli etkinliklerin çözüm ortağı konumundadır.

Proje kurulumu 1 Ekim tarihinde başlayıp 27 Ekim’e kadar sürmüştür. Kademeli olarak Led, ışık, ses sistemi gibi farklı uygulamalar için sahada 150’den fazla kişi çalışmıştır.

Projenin truss kısmı için bir başka Layher kullanıcısı olan ve Almanya ve çevre ülkelerde özel işlere imza atan MEGAFORCE EVENTS firması ekipleri, yurtdışından gelerek kurulumunu gerçekleştirmişlerdir.

İşin ana yüklenicisi olan IMAGINA ve Maltepe Belediyesi’nin talebi üzerine oluşturulan projede, yaklaşık 5000 m2 sahne kurulmuş ve toplamda 200 tondan fazla malzeme kullanılmıştır. Ayrıca projede farklı yüksekliklerde LED ekran asmak için yaklaşık 25.000 m3 sahne duvarı oluşturulmuştur.

Yurtdışı haberlerine dahi konu olan bu büyük sahnede, en son teknoloji görüntü, ses, ışık, pyro ve otomasyon ekipmanları kullanılmış ve birbirinden keyifli konserler, havai fişek gösterileri ve yurtdışından gelen hava ve yer akrobatları eşlik etmiştir.

Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlandığı böylesine önemli bir etkinlikte Layher olarak rol almak bizim için bir gurur olmakla kalmıyor, aynı zamanda bu ve bunun gibi birbirinden etkili referanslar ile sahne sistemlerinde ve gösteri dünyasında nitelikli projelere imza atıyoruz.

Her zaman tam olarak ihtiyaç duyulan güvenli bir performans alanı sağlayan, yerden ödün vermeden, boyut ve ekipman açısından tüm gereksinimleri yerine getiren Layher Sahne Sistemleri ve podyumlar sayesinde, daima bu sektörün öncülüğünü üstleniyoruz. Allround altyapısına sahip Layher Sahne Sistemlerinin, sağlam malzemeleri, uzun hizmet ömrü, değişen yerlerde hızlı montaj ve düşük nakliye hacimleri gibi özellikleri, doğal olarak Layher ismini bu sektörün lideri yapıyor.

Bize ihtiyaç duyduğunuz her yerde biz varız.
Başarınız bizim amacımızdır.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!