LAYHER TÜRKİYE, PARTNERLERİYLE TEKNİK EĞİTİMDE BİRARAYA GELDİ.

Layher Türkiye ailesi olarak, endüstriyel uygulamalar alanında sektörde başarılı işlere imza atan partnerlerimizle, Layher İzmir depomuzda bir araya geldik. İskele sektörüne gerek eşsiz ürünleri, gerekse innovatif mühendislik hizmetleri ve sunduğu benzersiz çözümleriyle öne çıkan firmamızın, ürün ailesine yeni katılan Twix Beam ile ilgili düzenlediğimiz teknik eğitim, partner firmalarımız tarafından oldukça fazla ilgi gördü ve katılım oldukça yüksekti.

Yeni nesil kiriş sistemi olarak adlandırdığımız ürünümüz Twix Beam ve ilgili aksesuarlarını, mümkün olduğunca detaylı olarak tanıtmaya çalıştık. Ürünlerin taşıma kapasitelerini inceledik ve Dünya’nın birçok ülkesinde uygulanan projeleri hep beraber değerlendirdik. Oldukça interaktif geçen eğitimde, yeni projelerimize Twix Beam’i nasıl entegre edebileceğimizi, uygulamada müşterilerimize nasıl kolaylık sağlayabileceğimizi tartıştık. Ürünün kullanımını anlamak adına, farklı tasarımlarla kurduğumuz demoları kurup sökerek, kullanım alanlarının zihnimizde canlanmasını ve yine ürünün kullanım alanları ile ilgili yeni fikirler üretmeyi hedefledik.

Twix Beam’in hafifliği, Allround malzemeler ile uyumluluğu, kesit yüksekliğinin kısa olması ve yüksek taşıma kapasitesi ile bundan sonraki projelerde yerini alacağı, müşterilerimize güvenli, hızlı ve ergonomik çözümler sunacağı konusunda fikir birliği sağladık. Bu eğitim sonrasında hep beraber yeni şeyler öğrenmenin keyfini yaşadığımız güzel bir gün geride bırakarak, bu tarz eğitimlerin imkan bulduğumuz sürece ve sıklıkta yapılması kararı ile şimdilik bu eğitimimizi tamamladık.

Elbette günün yorgunluğunu atmak ve öğrendiğimiz yeni konular üzerine daha derinlemesine değerlendirmeler yapmak da, bu keyifli günün bir ödülü olmalıydı. Layher Türkiye olarak, eğitime gösterdikleri ilgi ve katılımları için tüm paydaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz

Standart Layher ürün ölçülerine göre dizayn edilmiş olan Twix Beam, kullanımı esnasında tamamen sistem iskele oluşturmanıza olanak sağlar. Tüm Layher ürünleri ile %100 uyumlu olduğunun bir göstergesidir. Ayrıca her ihtiyaca karşılık verebilecek bu alüminyum kiriş, kullanım alanları düşünülerek özenle tasarımlanmıştır. Kullanım alanları arasında; endüstriyel tesisler, inşaat alanları, çatı ve sahne sistemleri, kalıp altı sistemleri bulunmaktadır. Erişilmesi zor alanlar, eğimli yüzeyler ve zorlu saha şartlarında, iskeleye sağlam bir zemin oluşturma imkanı sunar. Güvenli çalışma platformları sağlar ve malzeme geçişi sıkıntısı olan alanlarda kolay kullanım imkanı sunar, dolayısıyla özellikle kapalı alanlarda işinizi kolaylaştırır.

Sürdürülebilir bir gelişimin bir parçası olması da bir diğer öne çıkan özellik olarak söylenebilir. Alüminyum yüzeyler, iskele parçalarını korozyondan koruyan doğal oksit kaplamalar oluşturur. Bu oksit kaplama, kimyasal olarak nötr seviyede (pH 5–8) dayanıklıdır. Çelik muadillerine göre uzun süre bakım gerektirmeden kullanılabilir.

Bize ihtiyaç duyduğunuz her yerde biz varız. Başarınız bizim amacımızdır.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!