LAYHER TÜRKİYE OLARAK, ULUSLARARASI DENİZCİLİK FUARINDAYDIK.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ve Türkiye'nin tek gemi inşa ve yan sanayi buluşma noktası olan 17. Uluslararası Denizcilik Fuarı - Expomaritt Exposhipping İstanbul fuarına, yeni tasarımlar, sektörel çözümler ve yeni ürünlerimizle katılım sağladık. Ziyaretçilerine, sektörü sürdürülebilirlik ve karlılık açısından yakından gözlemlemenin yanı sıra, yeni yatırım kararlarını ve işleri geliştirmeye yönelik en yeni ürün ve teknolojileri bulma fırsatı sunan Expomaritt Exposhipping İstanbul 2023, yerel ve uluslararası sektör profesyonellerini yeni iş fırsatları için bir araya getirdi. 11-14 Ekim tarihlerinde 4 gün süre ile gerçekleşen fuara, Layher Türkiye olarak katılmaktan büyük keyif aldık.

Fuarda, 4 gün boyunca, mevcut ve potansiyel müşterilerimize ürünlerimiz ve sektöre özel çözümlerimizden örnekler sunduk. Allround® modüler iskelelerimiz yanı sıra, hacimli iskele ihtiyacının olduğu alanlarda avantaj sunan yeni nesil kiriş sistemimiz TwixBeam ve sektörde hava şartlarından etkilenmeden işin sürekliliğini sağlama şansı veren Çatı ve Koruma sistemlerimiz, fuarda sergilenen ve oldukça ilgi gören ürünlerimiz oldu.

Gemi inşa sektöründe, yeni gemi inşası, bakım, onarım, eski gemilerin sökümü ve mevcut gemilerin servisi gibi belli başlı faaliyetlerin önemli odak noktalarından biri, bütçe parametreleri içinde kalarak planlanan son tarihlere uymaktır. Bu noktada da müşterinin en büyük kazanımı, kısa sürelerde yapılan işler ve kazanılan büyük ölçekli zaman olmaktadır. Layher, 75 yılı aşkın deneyimiyle ürettiği Allround® modüler iskelesi ve entegre olarak kullanılabilen Çatı ve Koruma ve TwixBeam gibi özel ürünleri sayesinde, tüm tersanelerin ve tersanelere hizmet veren şirketlerin işlerini başarıyla büyütmelerine olanak tanımaktadır. Tam da bu noktada, yüksek güvenlikli çalışma ortamları, üst düzey kullanıcı dostu / kolay kurulum söküm imkanı sunan ve proje tamamlanma sürelerine optimum düzeylerde uyum sağlamaya katkıda bulunmasıyla Layher iskeleler, doğru tercih olarak yerini almaktadır.

BİR BAKIŞTA AVANTAJLAR:

  • Yeni malzemeler, yeni üretim süreçleri ve tasarım iyileştirmeleri kullanarak, daha hafif, daha hızlı ve daha ekonomik çözümler olanağı.
  • Ezberleri bozan inovasyonlar ile, sektörde dikkate alınmayan önemli kayıpları, iş ortaklarına ve kazanca dönüştürme şansı.
  • Sistemin tüm parçalarının korozyona karşı 60-80 µm sıcak daldırma galvaniz ile korunması bu sayede uzun ömürlü malzeme kullanma fırsatı.
  • 3 boyutlu projelerle tasarım ve özel çözümler daha işin başında belirlenen öngörülerle teknik destek sağlanarak, iş planlama olanağı.
  • Tam uyum - Montaj ve sökme sırasında zamandan tasarruf, ergonomik açıdan rahat çalışma ve maksimum düzeyde güvenlik.
  • Uygulamada esneklik - Her türlü yapı çalışmasına uygunluk, diğer Layher sistem ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme.
  • Kapsamlı, komple parça programı, malzemeye, seçilen yük ve uygulamaya göre standart uzunluklar.

Bize ihtiyaç duyduğunuz her yerde biz varız. Başarınız bizim amacımızdır.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!