LAYHER TÜRKİYE EKİBİ, GEÇMİŞTEKİ BAŞARI HİKAYELERİ İLE GELECEĞE HAZIR.

Yeni yıla yaklaşırken, bu yılsonu bültenimizde de çalışanlarımızın hikayelerine yer vermek istedik. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Layher Türkiye olarak, firmamız ve partnerlerimizle hayata geçirerek paylaştığımız başarı hikayelerine paralel olarak, çalışanlarımızın da kendi başarı hikayeleri olacağını düşünüp, onların dilinden bu hikayeleri dinleyip sunmak istedik.

Bu bakış açısıyla hazırladığımız bültenimizi keyifle okuyacağınızı ümit ederek, şimdiden yeni yılınızı kutlarız.

“Samet Gündoğdu, inşaat mühendisiyim. 6 yıldır satış departmanında görev yapıyorum, Layher Türkiye ekibi ile başardığımız sayısız projelerin yanında; parçası olduğum Layher Global’in Türkiye’ye 1982 yılında satmış olduğu Layher malzemelerin, 40 yılı aşkın süredir Konya ilinde kullanılmış olması ve getirip kullanan kişilerden Layher’in kalitesini, sağladığı değerleri dinlemiş olmam, Layher’deki çalışma hayatım boyunca keyifli bir hikaye olarak kalacaktır.”

“Ben Elif Gizem Taşçıoğlu, Layher ailesinde 5. yılım doldu. Bu süre içerisinde teknik ofis mühendisliğinden, teknik ofis müdürlüğüne yükseldim. Mesleğimde 10. Yılıma girerken bu aile ile bir arada olmak ve basamakları tırmanmak çok heyecan verici. Tam da Layher’in sloganı gibi birlikte büyüyoruz. Büyürken acı tatlı birçok şey yaşıyoruz. 6 Şubat sabahı ülke olarak büyük bir üzüntüyle uyandık. Deprem bölgesinde Hatay Belediyesi için çalışmış olduğumuz geçici çatı yapımız fuar alanı olarak kullanılıyordu. 5 yıl içerisinde çalıştığım en büyük çatı projesinin heyecanı, bu alanın depremzedeler için koordinasyon alanına dönüşmesiyle yerini buruk bir sevince bıraktı. Farklı bir amaçla başladığımız bu projede, bir nebze de olsa depremzedelere faydalı olabilmiştik. Bu projenin hayatımda yeri ve anlamı hep özel olacak.”

“Layher İzmir’den Erhan Topuz. 7,5 yıldır Layher Türkiye’de İzmir depo sorumlusu olarak çalışmaktayım. Çalıştığım süre boyunca izlenimlerim sonucunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, benim için Layher deki her iş ayrı bir heyecandır ve bu zincirin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Başarılı işlere imza atan bir şirkette yer aldığım için de ayrıca keyifle çalıştığımı söyleyebilirim.”

“Merhabalar. Ben Ömer ÇİÇEK, Makine Mühendisiyim. Bu ailenin bir parçası olalı 2 güzel yıl geçti. Bu süreçte ağırlıklı olarak Sahne sektörü olmak üzere, İnşaat sektöründe Satış Departmanında görev yapmaktayım. Bu kısa denebilecek sürede ekip olarak çok güzel ve başarılı işlere imza attığımızı düşünmekteyim. Ancak benim için en özel olan kısım ise; çok yeni bir ürünümüz olan Twix Beam’i, belki de Dünyada ve Layher tarihinde ilk defa sahne sektörüne uyarlamanın başarısı ve müşterilerimizin bununla çok özel çözümler sunmanın heyecanıydı. Bu gururu ve sektöre bırakmış olduğumuz imzayı hayatım boyunca her yerde taşıyacağım.”

“Zeynep Ermiş Budak, 7 yıllık inşaat teknikeriyim, 2023 sona ererken bende Layher Türkiye ailesinde 3.yılımı tamamlıyorum. Başladığımdan itibaren birçok farklı sektöre ait (Endüstri, Sahne, Gemi İnşaat, Çatı Sistemleri) özgün ve detaylı projelerde çalıştım. Layher’in inşaat mühendisliği lisans eğitimim için vermekte olduğu desteği asla unutmayacağım, her konuda destekleyici yöneticilere sahip olmak benim için gerçekten çok değerli. 3 yıl içerisinde benim yapmaktan en çok zevk aldığım proje Enka İtalya Konsolosluk Projesidir. Layher İtalya ile sürekli iletişim kurarak, 3D model ile İtalyan regülasyonlarına tamamen uyumlu mükemmel bir Blitz Sistem cephe iskelesi proje tamamladık. Gerçekten bu kadar global ve aynı zamanda tüm dünyada lokal olan bir markanın çalışanı olmak çok gurur verici, Almanya merkez ofisi ve diğer ülke ofisleri ile sağladığımız arkadaşlık ve bilgi alışverişi mükemmel bir deneyim.”

“Merhaba, ben Anıl Yüksel. 2013 senesinde endüstri mühendisliği bölümünden mezun oldum. Yaklaşık 10 yıldır çeşitli firmalarda, yurtiçi ve yurtdışı satış departmanlarında çalıştım. Layher Türkiye inşaat ekibinde yaklaşık 2 senedir görev yapmaktayım. Yurtiçi ve yurtdışı projelerin takibi üzerinde çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde her konuda yöneticilerim tarafından destek gördüm. En keyif aldığım proje ise bir restorasyon projesidir. Güryapı firmasının yürüttüğü Ortaköy Fehime Sultan Yalı projesini, başlangıcından sonucuna kadar yakından takip ettik. Teknik ofis ekibimiz ve süpervizyon ekibimiz teknik çalışmaları başarı ile yürüttü. Güzel bir ekip işi olduğunu düşünüyorum.”

“Ben Kerim, Kasım 2019 döneminden bu yana Layher Türkiye ekibinde, Muhasebe bölümünde çalışıyorum. Çalışmam boyunca şirketim için her zaman geliştirici ve tüm çalışma arkadaşlarıma faydası dokunacak işler yapmaya gayret gösterdim. Layher Türkiye bana birçok yönden yeni tecrübeler edindirdi. Bu tecrübelerin edinilmesinde emeği geçen tüm Layher Türkiye ekibine çok teşekkür ediyorum.”

“Merhaba! Ben Gülay, İnşaat mühendisi olarak 2 sene statik ofiste çalışmamın ardından 2022 yılında Layher Türkiye ailesine katılma ve iskele sektörünü ilk kez burada deneyimleme fırsatı buldum. Ben ekibe katılmadan önce gerçekleştirilen harikulade işlere hayranlık duymakla birlikte; Endüstriyel Uygulamalar satış ekibimiz ile birlikte ülkemizde bir ilk olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesine katkıda bulunmaktan özellikle gurur duyuyorum. Hiç unutmayacağım bir günden bahsedecek olursam, Layher Litvanya ekibini ağırladığımız gün derim kesinlikle :) Deneyimlerimizi, kültürlerimizi paylaştığımız çok özel bir gündü. Layher gibi köklü bir firmada; gelişimimize önem veren bir yönetim kadrosuyla çalışabildiğim için minnettarım. Bu süre zarfında, mesleki ve manevi olarak, daimi desteklerinden dolayı kıymetli teknik ekibime ayrıca teşekkür ve minnetle, Hepimize keyifli, huzurlu, sevgi dolu bir sene diliyorum. 2024’te birlikte harika işler yapmak dileğiyle!”

“İsmim Sedat. 26 yaşındayım. Yaklaşık 7 aydır Layher Türkiye’de Teknik Ofis Mühendisi olarak çalışıyorum. Aynı zamanda Gazi Üniversitesinde Çelik Yapılar dersi vermekteyim. Layher Türkiye bünyesinde çalıştığım bu kısa zaman zarfında firmanın bana katmış olduğu kurumsal çalışma hayatının disiplini, projeye istenilen en ergonomik ve güvenli çözümü üretmeyi ve farklı malzeme seçenekleriyle İskele Sistemleri sektörünün çok ilerisinde alternatifler üretme bakış açısı, sektörde çok farklı yapılarda da iskelenin kullanılacağı bakış açısına sahip olmamı sağlamıştır.”

“Herkese merhaba! Ben Efe. 2yıldır Layher’de İskele ve Eğitim süpervizörü olarak görev yapmaktayım. Bu süre içerisinde buraya sığdıramayacağım kadar değerli projelerde çalıştım ve güzel insanlar biriktirdim. Bu projelerden en değerlisi içinde bulunduğum Türkiye’nin doğalgazı Sakarya Gaz Sahası Geliştirme Projesi’nde bulunmaktı. Bu proje dünyanın en hızlı gerçekleştirilen derin deniz projesiydi. Olabildiğince zorlu geometrik şartlarda Karadeniz’in sert hava koşullarına rağmen, 7’den 77’ye insanımız için, zorlu ekonomik şartlarda bir an önce gazın karaya çıkarılması gerekiyordu. İnşa sahasındaki tankların üzerindeki adanmışlığın sembolü olan “YEMİN ETTİK!” yazısı ise tüm çalışanların motivasyonunu yükseltiyordu. İşte bu motivasyon ve sorumluluk bilinci ile gaz karaya ulaştırıldı. Layher ile birlikte bunun gibi birçok projede bulunacağımdan eminim. Böyle büyük bir ailenin parçası olmak gerçekten gurur verici. 2024 yılının Layher ailesi,iş ortaklarımız ve tüm insanlık için çok daha güzel geçmesini diliyorum. Her zaman ne diyoruz? *Birlikte Daha Yükseğe!* 😊”

“Oktay Yılmaz; Nisan 2021’de satış sorumlusu olarak başladığım Layher deneyimime kıdemli satış yöneticisi olarak devam etmekteyim. Kısa sürede kendimi ifade edebilme fırsatı bulabilmemi kolaylaştıran iş ortamımız, iş geliştirdiğim projelerle ortak bir heyecana da dönüştü. Öyle ki Akkuyu Nükleer Güç Santrali Türk ve Rus paydaşlarıyla Cumhuriyet tarihimizin tek kalemdeki en büyük yatırımıdır. Layher İskele’nin kalitesiyle, sektörel deneyimleriyle ve bir çözüm ortağı yaklaşımıyla bu projeye değer katmasında teknik ekibimiz ve yönetimimizle birlikte önemli katkılarım oldu. Adana, Mersin ve çevre illere hizmet edecek olan Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesinde göstermiş olduğumuz iş takibi Layher İskele’nin birbirinden farklı projelerde iş geliştiren, alanında öncü bir marka olduğunu gösteriyor. Bu sektörel çeşitliliğe; sektöre hizmet veren partnerlerimizle kurduğumuz etkili iletişimi de eklediğimizde yaptığımız iş, heyecanını ortak yaşadığımız bir deneyime dönüşüyor.”

“Merhaba! Ben Cumali. Yaklaşık 5 yıldır Layher Türkiye ofisinin teknik departmanında çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde endüstriden inşaat sektörüne, restorasyondan sahne sektörüne, nükleerden tersane sektörüne birçok alanda çalışma fırsatı yakaladım. Birbirinden farklı bu sektörleri tanımak ve onlar için projeler çalışmış olmak, bana vizyon ve tecrübe açısından muazzam bir deneyim kazandırdı. Geriye dönüp baktığımda bir Zaha Hadid projesi olan Central Bank of Iraq projesine çalışmak, bu proje için çözüm sunmak ve bu çözümlerin uygulanmasını görmek çalışma hayatımın en heyecan verici anlarının başında gelir. Bu vesileyle öncelikle kendi takım arkadaşlarıma ve bu fırsatları yaratan Layher Türkiye ailesine çok teşekkür ederim. Yeni yılın herkese huzur ve refah getirmesi dileğiyle.”

“Merhaba, ben Meral Bayoğlu. Layher ekibinde “İdari ve Mali İşler Müdürü” olarak çalışmaktayım. Layher ile yolculuğum 2014 yılında başladı. Çalıştığım her bir gün gerçek bir öğrenme deneyimi ve keşif oldu benim için. Şirket bünyesine dahil olduğumdan bu yana, sürdürülebilir, yenilikçi ve müşteri memnuniyetini odağımıza alarak, değişen piyasa koşullarına uyum sağlayarak ve strateji geliştirerek başarılarla dolu projeleriyle büyümesini görmek ve bu yapının bir parçası olmak ayrı bir gurur. Sadece iş yapmıyor, aynı zamanda toplumsal ve çevresel sorumluluklarımızın farkındayız, değer de katıyoruz. Şirketimiz, her bir çalışanının sesine değer veriyor ve profesyonel gelişimine yatırım yapıyor, sürekli eğitimler ve gelişim programlarıyla, çalışanlarının kariyer yolculuğunda önemli desteklerde bulunuyor. Şirket kültürümüz en büyük gücümüz oldu bizim. Hep birlikte, daha iyiye, daha yükseğe…”

“Bülent Kocaöz, 8 yıl satış departmanında görev aldığım Layher Türkiye ekibinde, son 2 yıldır iş geliştirme ve pazarlama departmanında çalışmaktayım. Bu süre zarfında beni en çok mutlu eden ve gurur duyduğum proje, zorlu saha koşullarında yapılan keşif ve detaylı incelemeler sonrasında, başarıyla sonuçlanan Sümela manastır restorasyonu işi oldu. Layher adı, geçmişi, deneyimleri ve Layher Türkiye uzman teknik ekibi sayesinde böylesine önemli bir projede çalışabilme şansı buldum. Tüm iş hayatım boyunca, ülkemizin en önemli zenginlik kaynağı ve kültürel mirasları arasında olan bu projeden aldığım keyif, daima hafızamda yer edecektir.”

Başarı hikayeleri ile dolu bir ekipten, doğal olarak başarılı projeler beklenir ve gelmektedir.

Başarılı işlere imza atmak için iyi bir takım çalışması gerektiğini de kabul etmek gerekir. Bunun için de kuşkusuz ki, işine tutku ile bağlanan, özveri ile çalışan iyi bir takıma ihtiyaç duyarsınız. Layher Türkiye olarak, satış ekibinden teknik ve süpervizyon ekibine, lojistikten mali ve idari işlere kadar, tam bu felsefe ile işlerini başarıya ulaştırmak için canla başla çalışan uyumlu bir takım halinde çalışıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Tek amacımız: tüm gereksinimlere uygun çözümler sunarak, müşterilerimizin başarılı işlere imza atmasıdır. Bu amaca ulaşabilmek için işimizi severek, büyük bir titizlikle yapmaya gayret gösteriyoruz ve tekrardan tüm paydaşlarımıza sağlıklı, bol kazançlı bir yıl diliyoruz.

Amacımız; iskele kurulumunu daha kolay, hızlı ve güvenli bir hale getirmektir.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!