LAYHER ULAŞMAYI HAYAL ETTİĞİNİZ HER YERDE.

Zorlu zemin ve bağlantı koşulları, düzensiz yapılar ve artan emniyet gereklilikleri olan işler için Layher özel ürünleri en ideal çözümleri sunmaktadır. Olağan dışı çalışma koşullarında, ulaşmayı hayal ettiğiniz her yerde güvenli Layher Erişim ve Çalışma Platformları, çözümleri ile farklılık yaratmaya devam etmektedir.

İskeledeki erişim çözümleri, kamuya açık alanlardaki ve montaj yerlerindeki Layher Merdiven Kuleleri ile işlerinizi kolaylaştırmakta, Geçici Köprüler ile de bir yerden bir yere güvenli ulaşım platformları oluşturup, dahiyane çözümler oluşturmaktadır.

ERİŞİM PLATFORMLARI

İyi tasarlanmış ve doğru projelendirilmiş bir erişim platformu, verimliliği artırır ve ayrıca zorlu şantiye koşullarında güvenli çalışma alanları oluşturmak sureti ile zaman kazanımları sağlar.

Çalışma alanları yerden çok yüksek olduğunda, standart iskele yapıları yüksek malzeme ve işçilik maliyetleri nedeniyle genellikle ekonomik değildir. Allround iskeleler ile askıda iskele çözümleri ile ulaşılması imkansız görünen noktalara sorunsuz bir şekilde ulaşılabilir.

Askıya alınmış çalışma iskelesi de mobil olarak tasarlanabilir. İnşaatın yapısına ve ilerlemesine ayak uydurmak için hareketli tekerlekli mobil askı iskeleler, raylar üzerinde hareket ettirilebilmektedir. Ayrıca balastlı yapılarla da hem güvenli bir yapı elde edilip hem de malzeme tasarrufu sağlanıp, duruş süreleri verimliliği önemli ölçüde artırılır.

İskele yapılarının askıya alınması ya da erişimi zor noktalarda özel çalışma platformları oluşturulabilmesi için, kapsamlı bir aksesuar parça yelpazesine ihtiyaç duyulur. İşte Layher, tam bu noktada 600 adedi patentli olmak üzere toplamda 4.600 adet standart ve özel parça ile hayal edemeyeceğiniz çözümler sunmaktadır.

MERDİVEN KULELERİ

Yüksek seviyedeki çalışma alanlarına veya farklı derinliklerdeki kazılara güvenli bir şekilde erişim sağlamak için her amaca yönelik doğru merdiven kuleleri vardır ve Layher merdiven kuleleri farklı modelleri ile her amaca hizmet edebilecek geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Sahanlıklı merdivenlerle, kolaylıkla hem iskeleye entegre olan, hem de bağımsız tırmanma olanağı sunan, binaya ankrajlarla bağlı, hem aynı yönde hem de karşı yönlerde merdiven geçişleri olan bir alternatiftir. Konfor merdivenli modeller sayesinde daha geniş adım avantajı ve ilave güvenlik sağlayarak, özellikle çok katlı yapılarda, yükselme sırasında daha güvenli bir görünüm verir.

Allround merdiven kuleleri 2 ayrı merdiven yanağı ve standart platformlardan oluşan basamaklardan kurulur. Böylece, bağımsız parçaların ağırlıkları ve hacimleri azalmış, standart malzeme kullanımı artmış olur ve ek giderler düşer. Ayrıca, farklı merdiven genişlikleri mümkün olur. Yüksek kodlardaki işyerlerinde bir kaçış yolu olarak ve mobil yada sabit konteynerlere erişim için uygun bir merdivenli ulaşım yolu olarak kullanımı idealdir.

GEÇİCİ KÖPRÜLER

Kazı alanının üzerindeki inşa halindeki binaya veya akarsular ve nehirler üzerindeki acil bir köprüye erişim için yalnızca standart Allround parçalar ve çelik platformlar gereklidir. Alan uzunluğunu ve alan sayısını kullanarak aralığı belirlemeniz mümkündür.

Yaklaşık 30 metreye kadar olan geniş açıklıklar, Allround köprü sistemi kullanılarak geçilebilir. Bu modüler kafes sistemi, ekli kama başları sayesinde Layher Allround İskele ile tamamen birleştirilebilir. Yalnızca birkaç ek parça ile kanıtlanmış Allround sisteminin yük taşıma kapasitesi artırılabilir. Örneğin, ağır yükler için geniş açıklıklı yaya köprüleri veya destek yapıları inşa edilebilir.

Amacımız; iskele kurulumunu daha kolay, hızlı ve güvenli bir hale getirmektir.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!