LAYHER ANKRAJ PLAKASI, ASMA İSKELELER İÇİN BASİT ve HIZLI BİR ÇÖZÜM SUNAR.

Askı iskeleler, zeminden yükselmenin mümkün olmadığı veya daha dezavantajlı olduğu durumlarda tercih edilen iskele türlerindendir. Layher, zorlu saha koşullarında, askı iskele ile müşterilerine çözümler sağlamaya devam ediyor.

Asma iskele yapıları; köprü bakım işleri, yüksek inşaat kotlarında yapılan çalışmalar, siklon içi dalma borusu bakım işleri, konveyör bant bakım, tüm endüstriyel tesisler, tersaneler gibi çeşitli sektörlerde ve işlerde askı iskeleler zaman ve maliyet avantajı düşünüldüğünde öncelikli tercih nedeni olmaktadır. Ayrıca yapının her noktasında aynı anda çalışma olmadığı veya sadece belli bölgelerde bakım-onarım yapılması gereken durumlarda askı iskelenin kullanılması, iş güvenliği ve maliyet azaltma konusunda etkili bir çözümdür.

Layher ayarlanabilir sıkıştırma plakası, işte tam da bu noktada iskeleyi uygun yere, örneğin çelik kirişe asarken, basit, hızlı ve esnek bir bağlantı olanağı sağlar. Bu sayede ilave bir bağlantı aparatı arayışına girmeden, Layher tarafından tasarlanmış özel üretim olan bu ürün ile hayal ettiğiniz asma iskeleyi, düşündüğünüzden çok daha pratik ve güvenli bir şekilde inşa etme şansı elde edersiniz.

Kelepçelerdeki uzun delikler, ayarlama kolaylığı amacıyla, bağlanacak çelik kirişlere tutturulabilmeye imkan sağlayacak sürekliliğe izin verir.

Sıkıştırma plakasının iki çeşidi mevcuttur:
  • Flanş genişliği 70 – 210 mm | Flanş kalınlığı 5 – 26 mm
  • Flanş genişliği 190 – 330 mm | Flanş kalınlığı 5 – 46 mm

Bağlantı plakası, farklı kombinasyonlarda kullanma avantajı sunabilmek ve montajı mümkün kılmak için 21 mm çapında bir deliğe sahiptir ve Alüminyum FlexBeam, kafes kirişlerle veya Standart adaptörle birlikte rahatlıkla kullanılma imkanı sağlar.

Aparat, 59,5 kN'ye kadar bir süspansiyon kuvvetini iletecek kapasiteye sahiptir.

Layher ürün portföyünde, farklı kapasitelere sahip çelik kiriş kelepçeleri, özel askı aparatları da mevcut olup, detaylı bilgi için ekibimizle irtibat kurmanızı öneririz. Ayrıca ilave olarak, güvenlik açısından askı iskelelerin standart iskele kurulumunun haricinde, eğitim almış kişilerce kurulması önerilir. Eğitimlerde, askı iskelenin planlamasından sökümüne kadar tüm işlem adımları detaylı bir biçimde anlatılmalıdır. Eğitimlerin yanı sıra askı iskele kurulumu, proje okuma ve sahada uygulama konusunda da ayrıca tecrübesi bulunan kişilerce yapılmalıdır.

Layher, askı iskele çözümleri sayesinde projelerinizde zaman ve maliyet avantajı sağlar.

BİR BAKIŞTA AVANTAJLAR:
  • Askı elemanlarını kiriş flanşına bağlamak için basit çözüm imkanı sunar.
  • Farklı flanş genişliklerine ve kalınlıklarına göre sürekli olarak ayarlanabilir.
  • 59,5 kN'ye (çalışma yükü) kadar süspansiyon kuvvetlerinin iletilmesi mümkündür.
  • Hafif eğik yönelimli kirişlerin, dikey olarak hizalanması mümkündür.
  • Hacimden tasarruf sağlayarak maliyet avantajı sunar.
  • Kısa süreli projelerde zaman kazanmanıza imkan verir.

Amacımız; iskele kurulumunu daha kolay, hızlı ve güvenli bir hale getirmektir.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!