LAYHER KAPSAMLI HİZMETLERİ İLE GÜVENDE HİSSETTİRİR.

Üstün kalite ve hassasiyet, uzun servis ömrü ve uluslararası sertifikalar ile ürün kalitesi tartışılmaz olan Layher, saha hizmetlerinde sağlamış olduğu servis kalitesi ile de işinizi bir üst çıtaya taşır. Sahada verilen keşif, projelendirme, eğitim ve süpervizyon desteği ile sürecin güvenle tamamlanmasında büyük rol oynamaktadır. Daha Fazla Yakın kurumsal felsefemiz ile firmalara özel danışmanlık hizmeti ve müşterileri ile her zaman yakın ilişki çerçevesinde çalışan bir aile işletmesi olmanın avantajlarını daima sunmaktadır.

Evrenselliği Yakalayın.

Layher'in uluslararası düzeyde kabul görmüş standartlar çerçevesinde hazırladığı eğitimleri ile kullanıcılarını sürekli olarak güncel tutmaktadır. Bu sayede rekabetçi ortam şartlarında işin daha planlı bir şekilde, kısa sürelerde bitmesi ve güvenlikten taviz vermeden tamamlanması sağlanarak, sektörün daima bir adım önünde yer alma imkanını sunmaktadır. Layher'in tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, satış ekibi ve teknik departman ile irtibat halinde çalışan uzman süpervizör kadroları ile sektörde, tüm dünyada ortaya çıkan yeniliklerden anında haberdar olarak, paydaşlarına sunması hedefiyle eğitimleri programlayarak gerçekleştirmektedirler.

İskele Projeniz Artık Cepte.

Keşif sonrası verilen projelendirme desteği ile sahadaki işleriniz tahminlerinizin ötesinde kolaylaşır. QR kodu sayesinde projelerinizi cep telefonu, tablet veya bilgisayarınız ile internet olan her yerden 3 boyutlu olarak kontrol edebilir, bu sayede projede oluşabilecek olası olumsuzlukları önceden görüp, ileriye dönük yapılacak hazırlıklara, önceden müdahale yapma şansınız olacak ve böylelikle öngörülemeyen hataların önüne geçebileceksiniz. Günümüz dijital dünyasındaki yeniliklerden uzak kalmayarak, işimize katkı sağlayacak tüm yenilikleri hayata geçiriyor ve bu sayede paydaşlarımıza sıra dışı avantajlar sunmaya çalışıyoruz. Her alanda yapılan yenilikler, esasında müşterilerin Layher'e daha fazla güven duymasının temelini oluşturmaktadır.

Her An Yanınızdayız.

Kurulumu, planlama ve ustalık gerektiren projelerde iş ortaklarımıza destek oluyoruz. Uzman teknik çalışanlarımızla, ihtiyaç duyduğunuz her noktada yanınızdayız.

Faaliyetlerimizin odağında her zaman müşterilerimiz vardır. Dünyanın her yerinde, en son teknolojiyi kullanarak birçok dilde iskele eğitimleri yapıyoruz. Layher ürünlerinin verimliliğini ve ekonomisini, optimum bir ortamda deneyimleyebileceğiniz uygulamalı seminerler ve atölye çalışmaları düzenliyoruz.

Son birkaç yıl içinde, iskele sektörü hakkındaki genel algı pozitif olmakla birlikte bugün odak noktası, şantiye verimliliği ve her şeyden önemlisi çalışma güvenliğiyle ilgilidir. Yenilikte lider olarak Layher, yüksek kaliteli ve ekonomik ürünlerini sürekli olarak geliştirmesiyle tanınır. Şirket aynı zamanda standartlardaki ve kanunlardaki değişikliklere uyum sağlar ve iskele sistemlerinin montajı ve kullanımı, merdivenler ve hareketli iskelelerin öne çıkması Layher'in uzman kimliğindendir.

Amacımız; iskele kurulumunu daha kolay, hızlı ve güvenli bir hale getirmektir.

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!