LAYHER TÜRKİYE OLARAK, BAŞARILI BİR YILI GERİDE BIRAKIYOR, YENİ YILI UMUTLA BEKLİYORUZ…

Tüm yıl boyunca, şantiyelerde sürekli artan talepleri göz önüne alarak, güvenlik ve verimliliğin esas alındığı çalışma ortamları için daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli projeler sunmaya gayret gösterdik. Bu sayede ülke genelinde, endüstrinin tüm alanlarında, inşaat ve sahne sektöründe başarılı işlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz.

İş ortaklarımızın, daima son çıkan teknik ve ticari gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak için çok çeşitli eğitim ve seminerler düzenlemek işimizin bir parçası. Bu bakış açısıyla, Layher Türkiye olarak verdiğimiz süpervizyon desteği, yaptığımız her işin arkasında olduğumuzun göstergelerinden sadece bir tanesi. Takım çalışmasına inanıyoruz, çünkü sadece birlikte hareket ederek işinizi daha yukarıya taşıyabileceğimize biliyoruz. İş ortaklarımıza, mümkün olan en iyi desteği vermek için pazarın zorluklarını da düşünerek özel projeler, ürünler ve çözümler sunuyoruz.

Tüm bu çalışmaların bir karşılığı olarak da, ülkemizde yapılan tüm önemli etkinliklerde, sahne de her zaman olduğu gibi yine Layher vardı. Her türlü uygulamada Layher ürün portföyü, her zaman yüksek yük taşıma kapasitesi, basit, ergonomik kullanım ile birlikte hızlı kurulumu, yüksek güvenlik hissi ve kolay yükleme özellikleri ile mükemmel seçim haline gelir.

Sahne sistemleri denilince akla ilk gelen marka olan Layher, ürün yelpazesinde çeşitli podyumlar, tribünler, FOH sistemleri ile organizasyonlarınızda sınırsız çözümler üretmekte ve maliyetlerinizi azaltarak başarıya ulaşmanızda en etkili rolü oynamaktadır.

Layher sahne ve tribünlerinde sizde koltuğunuzu seçerek, keyifli etkinliklerin tadını çıkartabilirsiniz!

Başarılı işlere imza atmak için iyi bir takım, özveri ile çalışma ve tutku ile işine bağlı olmak gerektiğine inanıyoruz. Layher olarak satış ekibinden teknik ve süpervizyon ekibine, lojistikten mali ve idari işlere kadar siz iş ortaklarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. İşinizi başarıya ulaştırmak için yeni yılda da canla başla çalışacağız.

Tek amacımız: iskele yapımını daha kolay, hızlı ve güvenli bir hale getirmektir. Bunu yaparken de işimizi severek, büyük bir titizlikle yapmaya gayret gösteriyoruz.

Yeni yılı, yeni umutlarla bekliyoruz ve tüm paydaşlarımıza şimdiden
Sağlıklı, Başarılı ve Mutlu bir yıl diliyoruz…

TAKIM - ÇALIŞMA - TUTKU

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!