"LAYHER", markası ile sunulan her bir iskele sistemi, kendine özgü eşsiz özelliklere sahiptir
(Daha Fazla Olanak)

Merak ve tutkunun bilgi ve deneyimle birleştirildiği Layher iskele ürünleri, 75 yılı aşkın iskele geçmişi ile sektöre öncülük etmeye devam etmektedir.

Blitz-Şimşek İskele (Şimşek Hızında Kurulum)
Layher Blitz iskele ile inşaatlarda cephe işlerinde daha hızlı ve güvenli çözüm sağlar. Yalnızca 6 temel bileşenden oluşan çerçeve sistemi iskele, hızlı kurulumu ile iskele müteahhitlerine zaman kazandırır. Zorlu hava koşullarına maksimum seviyede direnç gösteren galvaniz kaplaması ile ise senelerce kullanılabilecek bir yatırım anlamına gelir. Tüm sektörlere yönelik kapsamlı ve geniş ürün yelpazesi ile tüm Layher iskele sistemlerine entegre olarak Allround-Flanşlı iskele, Layher Koruyucu Sistemler, Merdiven kuleleri ile birlikte sorunsuz bir şekilde kullanılabilme olanağı sunar.

ARGS Avantajlı Cephe Sistemi (Modüler Erişim Sistemi)
Layher'in modüler erişim sistemi AGS, bir cephe iskele sisteminin tüm avantajlarını modüler iskelenin esnekliğiyle bir araya getirir. İlave geçici kenar koruma bileşenleri kullanılmadan geliştirilmiş kenar koruma ile Cephe iskelesinin üzerinde çalışırken bir üst kata çıkmadan, aşağıdan üst katı hazırlama olanağı sunup toplu koruma sağlanır. Bu sayede hızlı kurulum ve söküm yapılarak hem daha güvenli hem daha hızlı bir iş çıkarma şansı verir. Entegre sistemin şeklinde tüm Allround bileşenler, konsollar ve merdivenleri ile kullanılabilir.
AR Sistem (Çok Yönlü Sistem)
Sıradan yapılarının aksine çok daha zorlu yüzey alanlarına sahip olunan inşaatlarda, çok daha fazla olanak sağlayan Layher Allround iskeleler, farklı sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Lightweight ürünlerle özellikle köprü inşaası ve bakımlarında daha hafif ve daha dayanımlı yapısıyla vazgeçilmez çözümler sunar. Entegre Sistem olarak merdiven kuleleri, Allround köprü sistemleri, Allround TG 60 Taşıyıcı İskeleler ve Sahne Sistemleri için Layher Koruyucu Sistemlere alt yapı olarak ve tüm Layher ürünleri ile birlikte kurulabilir.
TG60 – Kalıpaltı İskele (Tekil kuleleri düşünmeyi bırakın)
TG 60 kalıp altı sistem ile yüksek yük taşıma kapasitesi ve Allround flanşlı sistem iskele ile olan entegrasyonu ile optimum malzeme kullanımı ve güvenli çalışma imkanı sağlar. Piyasada kullanılan masa kalıp sistemlerin aksine bu sistemlerin avantajı platformlar üzerinde kalıp işlerinin güvenle yapılabilmesidir. Montaj sürelerini azaltmak için daha az parça vardır. Vinçle taşıma operasyonlarına uygundur. Allround sistemle uyumlu olduğu için konforlu merdiven sistemleri ile bile erişim sağlanabilir. Allround sisteme uyumluluğu ile klasik ölçülere uyma zorunluluğunu ortadan kaldırır ve optimum malzeme ile çözüm sağlanır.
Malzemede %30 azalma, uzun vadede daha az yatırım, daha az nakliye, daha az montaj süresi anlamına gelir ve bu nedenle maliyetler önemli ölçüde azalır. Yerde de kurulabilir. Vinç yardımıyla taşınır. Yerde kurulması adam saatten ve kurulum süresinden oldukça kazanç sağlamaktadır.

Daha Hızlı – Daha Güvenli – Daha Kolay

Layher İskele Sistemleri – Daha Fazla Olanak

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!