LAYHER, askı iskele çözümleri sayesinde projelerinizde zaman ve maliyet avantajı sağlıyor.

Askı iskeleler, zeminden yükselmenin mümkün olmadığı veya daha dezavantajlı olduğu durumlarda tercih edilen iskele türlerindendir. Layher, daha fazla olanak ilkesiyle zorlu saha koşullarında bile askı iskele ile müşterilerine çözümler sağlamaya devam ediyor.

Yapının her noktasında aynı anda çalışma olmadığı veya sadece belli bölgelerde bakım-onarım yapılması gereken durumlarda askı iskelenin kullanılması, iş güvenliği ve maliyet azaltma konusunda etkili bir çözüm.

Günümüzde devamlı olarak gelişmekte olan sektör ihtiyaçlarını binlerce ürün çeşidiyle karşılayan Layher İskele, 1945 yılından beri ihtiyaç duyulan her alanda sektörel çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Köprü bakım işleri, yüksek inşaat kotlarında yapılan çalışmalar, siklon içi dalma borusu bakım işleri, konveyör bant bakım, tüm endüstriyel tesisler, tersaneler gibi çeşitli sektörlerde ve işlerde askı iskeleler zaman ve maliyet avantajı düşünüldüğünde öncelikli tercih sebebi olmakta.

Standart, çelik kelepçesi ile oluşturulmuş askı iskeleler. Taşıma kapasitesi, 9 kN





Tek yönden düşey bağlantıya olanak sağlayan askı iskele kelepçesi. Taşıma kapasitesi, 15 kN

Bir diğer askı iskele, kiriş kıskacı kullanılarak yapılmaktadır. Taşıma kapasitesi 20 kN’dur. Tek başına kullanımının yanı sıra yükleme kancası ve iskele zinciri ile de kullanılabilmekte. Yükleme kancası ile beraber kullanıldığında azami taşıma kapasitesi 15 kN olarak belirlenmiştir.

Askı iskelelerin, standart iskele kurulumunun haricinde askı iskele özelinde eğitim almış kişilerce kurulması önerilir. Eğitimlerde, askı iskelenin planlamasından sökümüne kadar tüm işlem adımları detaylı bir biçimde anlatılmalıdır. Eğitimlerin yanı sıra askı iskele kurulumu, proje okuma ve sahada uygulama konusunda da ayrıca tecrübesi bulunan kişilerce yapılmalıdır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!