LAYHER İSKELELERİ İLE UYUMLU LAYHER ÇATI & KORUYUCU SİSTEMLER İLE, TÜM DÜNYADA, ÇEVRENİN KORUNMASI, GÜRÜLTÜNÜN ENGELLENMESİ, HAVA KOŞULLARINA KARŞI KORUMA VE YAYA GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMA GİBİ GÜNÜMÜZÜN ZORLAYICI İHTİYAÇLARI KARŞILANMAKTADIR.

Kaset çatılar, kolay monte edilebilir yüksek kalite ve yanmaz brandalı çatı sistemleri, alüminyum ya da şeffaf koruma panelleri ile yapı yenileme çalışmaları ve tesis bakımlarının yanı sıra, restorasyon işlemleri için de şantiyelerde en çok tercih edilen sistemlerden biri olmaktadır. Bu sistemler sayesinde, normal iş operasyonları hem daima güvenli bir çatı altında devam etmekte hem de tüm iş süreçlerinin de çok kısa sürelerde tamamlanmasına olanak sağlanmaktadır.

Kapanması gereken alanın büyüklüğü ya da bölgedeki hava şartları da göz önüne alınarak yapılan titiz proje çalışmaları sonrasında, işinize en uygun çatı ve koruma sistemi seçilerek Layher güvencesiyle sahanıza ulaştırılmaktadır. Layher, sadece malzeme tedarikçisi olmakla kalmayıp, aynı zamanda işin ilerleyen süreçlerinde saha süpervizyonları, teknik destek çalışmaları gibi birçok konuda çözüm ortağınız olmaya devam etmektedir.

Çift / tek eğimli ve çokgen silindirik çatılar, 40 m’ye kadar açıklıklı çatı genişliklerinde, orta açıklıkla yüksek rüzgar ve kar yükleri düşünüldüğünde Keder örtüleri daha güvenli bir şekilde kullanılabilme olanağı da sağlamaktadır. Detaylı bilgiler için internet sayfamızdan bilgi alabilir veya uzman teknik kadromuzla iletişime geçebilirsiniz.

75 yıllık geçmişe dayanan deneyimimiz, Layher'in tüm dünyadaki başarılarındaki en önemli faktörlerden biridir. Bu bakış açısıyla müşterilerimize çözüm ortağı olmaya devam etmenin yanı sıra, yapıların korunmasından güvenli çalışma alanları oluşturmaya, üretimin başlangıcından zorlu bakım çalışmalarınıza kadar sizlere kazanç sağlatacak özel projeler yapmaya devam edeceğiz.

BİR BAKIŞTA LAYHER ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR
  • Çalışma alanını kısıtlamayan ve iş yapma sürelerinizi kısaltan güvenli çalışma platformları.
  • Layher Şimşek cephe ve Allround flanşlı iskeleleri ile uyumlu bir şekilde kullanabilme olanağı.
  • Geniş alanların kapanmasında tüm statik hesaplar göz önüne alınarak güvenli sistemin belirlenmesi.
  • Uzun süreli işlerde hava şartlarından etkilenmeden işin devam etmesinin sağlanması.
  • Farklı gereksinimler için çözüm sunabilecek kapsamlı ürün yelpazesi.
  • Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletme rutinini bozmamak.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!