LAYHER EĞİTİMLERİ

Daha fazla olanak ilkesi ile çalışmalarınızda başarıya ulaşmak için en önemli adım!
Layher Eğitimleri; yapı işleri yönetmeliği, iş ekipmanlarının kullanımında sağlık ve güvenlik şartları yönetmeliği, TS EN 12810, TS EN 12811, NASC, LOLER, OSHA normu ve diğer uluslararası standartlar referans alınarak hazırlanmaktadır.

Uluslararası Layher Allround Modüler Sistem İskele Kurulum & Söküm Eğitimi;

Genel olarak iskele kurum ve söküm alanındaki temel bilgiler ve güvenli iskele çalışmalarını konu alır.

Eğitim tamamlandığında ana ve ara parçalarıyla iskele kurulum ve söküm çalışmaları kolay bir şekilde tamamlanabilir.

Ayrıca Mesleki Yeterlilik Kurumu sınavına hazırlık niteliği taşımaktadır.

Eğitim sonunda katılımcılara Uluslararası Layher Allround Modüler Sistem İskele Kurum & Söküm sertifikası verilmektedir.

Uluslararası Layher Allround Modüler Sistem İskele Denetleme Eğitimi;

Yönetmeliklerimiz, iskele denetlenmesi için işaret etmiş olduğu meslek grupları ve İSG uzmanları için tasarlanmış, iskele denetleme eğitimidir.

Bu eğitim yerel ve uluslararası regülasyonları kullanarak, iskele çalışmaları için risk analizi, yapım metodu ve iskele denetimini konu alır.

Eğitimin amacı, ilgili meslek gruplarının iskele denetimini tam olarak gerçekleştirebilmektir.

Eğitim sonunda katılımcılara Uluslararası Layher Allround Modüler Sistem İskele Kurulum & Söküm sertifikası verilmektedir.

Verilen eğitimler tüm dünyada aynı içeriğe ve standarda sahip olduğundan Layher kullanılan her bölgede çalışma fırsatı oluşturur.

Yüksekte çalışılan her bölge için endüstriyel tesisler, üretim tesisleri, fabrikalar, tersaneler, havayolu, karayolları ve inşaat sektörü gibi spesifik alanlar için tasarlanmış sektörel iskele eğitim modülleri kendi alanında yapılacak çalışmaların verimini, kalitesini ve işin güvenliğini artırmaktadır.

İskeleciler, güncel eğitimleri ve yöntemleri daima takip ederek uluslararası düzeyde güncel çalışma yapabilmektedirler. Eğitimler; yapılan işin, güvenliğini, sürdürülebilirliğini ve kalitesini artıran en önemli çalışmaların başında gelir.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!