FİŞEKHANE DENİZ KONSERLERİNDE GECENİN YILDIZI, LAYHER SAHNE SİSTEMLERİ.

İki yüz yıla yakın tarihiyle İstanbul’un en önemli değerlerinden biri olan Fişekhane, İstanbul Boğazı’nın tam girişinde ve Marmara Denizi’nin hemen kıyısında yer alan Büyükyalı İstanbul’daki eşsiz ve nitelikli sosyal yaşamın kalbini oluşturuyor. Estetik değerleri korunarak modern hayatın gereksinimlerine göre titizlikle restore edilen Fişekhane, çekiciliğini İstanbul’dan ve tarihi mirasından almakta.

Şehrin yeni buluşma noktası olarak gerçek bir semt yaşamı sunan ve tarihi geçmişiyle şehrin yaratıcı enerjisinin yeni merkezi haline gelen Fabrika-i Hümayun Fişekhane’de Layher Sahne Sistemleri de İstanbul’un kültür-sanat, lezzet ve yaşam haritasındaki yerini alıyor.

Türkiye’deki pek çok önemli etkinliklerde ön plana çıkan Giga Sahne ve Teknik Prodüksiyon tarafından dizayn ve kurulumu gerçekleştirilen açık hava konser alanı, Avrupa standartlarındaki sahnesi ve tribün sistemi ile katılımcılara yüksek kalitede seyir keyfi sunmakta. Giga Sahne ve Teknik Prodüksiyon, sahne kurulumundaki uzmanlığı ve etkinliklere yönelik güvenli çözümleriyle Türkiye’deki etkinliklerin önemli çözüm ortağı konumunda.

Layher tribün sistemi, yanlardaki özel açılı yapısı ile izleyicilere tam görüş açısı sağlamakta ve bu sayede alanların maksimum verimde kullanılmasını amaçlamaktadır.

TARİHLE İÇ İÇE BİR YAŞAM

Bir İstanbul klasiği haline gelecek olan “Fişekhane Deniz Konserleri”, Layher Sahne Sistemlerinin benzersiz kalitesi ile ön plana çıkıyor. Layher sahneleri açık havalarda kullanılmasının yanı sıra salonlarda ve girişlerde de kullanılabilmektedir. Sahne sistemlerini oluşturan bileşenler dev bir konser sahnesi, bir müzik performansı ya da moda gösterileri için küçük bir podyum zemini sağlamaktadır. Tüm bölümleri; astarlı kontrplak paneller, sıcak daldırmalı ile galvanizli çelik ve kullanılan alüminyum sayesinde su geçirmezdir. Düz olmayan yüzeylerde arazinin eğimine bağlı olarak hızlı ve kolay adaptasyon sağlaması da sisteme özel bir avantajdır. Podyum yüzeyinin taşıyabileceği maksimum ağırlık kapasitesi ise 7.5 kN / m²’nin üzerindedir. Yüksekliği, yapısal gücüne bağlı olarak 10 m’den fazla olabilmektedir. DIN 4112 normu uyarınca proje yükleri ile ilgili geçici yapılar için kılavuzlar tarafınca doğrulanmıştır.

Yerden ödün vermeden, boyut ve ekipman açısından tüm gereksinimleri yerine getiren Layher Sahne Sistemi ve podyumlar, her zaman tam olarak ihtiyaç duyulan güvenli bir performans alanı sağlamaktadır.

Layher Sahne Sistemlerinin en önemli özellikleri: sağlam malzeme, uzun hizmet süresi, değişen yerlerde hızlı montaj ve düşük nakliye hacimleridir. Tekil parçaların montajı kolay ve hafiftir, böylece manuel olarak kurulabilirler.

BİR BAKIŞTA KAZANIMLARINIZ
  • Temel birim elemanları sayesinde geniş alanlar ve çeşitli kat planlarında kurulum mümkün.
  • Çatı ve diğer Layher sistemleri ile %100 uyumlu.
  • Yüksek yük taşıma kapasitesi, hızlı ve kolay kurulum.
  • Sıcak daldırma ile galvanizli çelik ve alüminyum elemanları sayesinde zorlu hava şartlarına karşı dayanıklılık ve uzun ömür.
  • Rakiplerine göre daha hafif yapısı sayesinde taşıma kolaylığı.

Yolunuz düşerse, Layher tribünlerinde sizde koltuğunuzu seçin ve hasret kaldığımız bu keyifli etkinliklerin tadını çıkartın!

Layher – Daha fazla olanak.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!