YENİ PARTNERİMİZ SOM İSKELE İLE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Layher Türkiye olarak global ölçekte dünyanın en büyük sistem iskele üreticisi olmanın verdiği özgüven sayesinde 40 ülkede 1.900 çalışanın emek ve tecrübesini, yerelde Türk kullanıcısına ve kendi iş ortaklarımıza aktarabilmek için çabalamayı sürdürüyoruz.

Partner firmalarımız ile fark yaratmak amacıyla “Daha Fazla Olanak” felsefemizi en kapsamlı şekilde genişletmek için özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çerçevede, yeni partnerimiz SOM İskele ile yeni projelere ve farklı çözümlere daha çok ulaşma gayreti içerisindeyiz. SOM İskele, yaklaşık 6 yılı aşkın bir süredir ülke genelinde iskele kiralama ve kurum-söküm işleri yapan Ankara merkezli bir firma. Ortak yürüttüğümüz bir projede, enerji sektöründe dünyanın önde gelen bir firmasının ülkemiz sınırları içerisinde devam eden HES projesine çözüm ortağı olmaktan dolayı gururluyuz. Tamamlandığında 280 MWe kurulu güce ve yıllık 862 milyon 270 bin kWh elektrik üretim kapasitesine sahip olacak bu projenin, üretim kapasitesi ile 375 bin kişinin yaşadığı bir şehrin tüm elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacağı bilinmektedir. Böylesine önemli bir projede, partner firmamız SOM İskele’nin alanında uzman iskele personellerinin öncülüğünde ve Layher Türkiye’nin deneyimli teknik kadrosunun desteği sayesinde yine zorlu bir projeyi en kısa sürede ve en güvenli şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Layher Türkiye olarak, tüm dünyadaki benzer çalışma anlayışımızla endüstriyel alanda büyük bir titizlikle ürün ve hizmet kalitemizi sunmaya çalışırken, iş ortaklarımızın karlılığından ve en önemlisi güvenlikten taviz vermeyen yaklaşımımızla, sektörde daima farklılık yaratmak için çalışıyoruz. Bu bakış açısıyla sağladığımız tüm avantajların, zaman kazanımı olarak müşterilerimizdeki yansımasını görerek daima daha ekonomik olduğumuzu savunuyoruz. Geçmişimizden kazandığımız deneyimler ve avantajlarla, geleceğe daha emin ve güvenle bakıyoruz.

En basit yapılardan en karmaşık saha şartlarına kadar tüm endüstriyel tesislerde Allround-Flanşlı iskelelerimizi kullanırken, birbirine tamamen uyumlu ve sisteme entegre olarak kullanılabilecek özel iskele parçaları ile her yükseklik seviyesinde güvenli çalışma alanları sağlayarak, hem çalışanların işine daha fazla adapte olmasına katkıda bulunuyor, hem de planlı işlerin minimum sürelerde tamamlanmasıyla işletmeye zaman kazandırıyoruz.

Üretim aşamalarınızdan zorlu bakım çalışmalarınıza kadar sizlere her türlü kazanç sağlatacak özel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. 75 yıllık geçmişimizle geleceğe bakışımız ve yönelişimiz, Layher'in başarısındaki en önemli faktörlerden biridir.

BİR BAKIŞTA LAYHER ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR
  • Zorlu çalışma alanlarında, çalışma alanını kısıtlamayan merdivenlerle iş yaptığınız seviyede oldukça güvenli platformlar oluşturabilme.
  • Her türlü yapıya uyarlanabilen esnek kurulum avantajları ve özel parçalar ile kolayca kurulup sökülebilme.
  • Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
  • 60 – 80 mic kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizme ile neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
  • Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
  • 75 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi. Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletmenizdeki rutini bozmaz.
Layher Allround İskeleleri, TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!