DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMALARINDA LAYHER İSKELE SİSTEMLERİ’Nİ TERCİH EDİYOR.

Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen AFAD destekli projede, tarihi yığma yapıların deprem yükleri altındaki düzlemdışı davranışları simüle edilmekte ve güçlendirme çalışmalarının etkileri, incelenmektedir. Bu çalışma da deney için inşa edilen yapının çevresi, olası devrilme riskine karşı Layher İskele Sistemleri ile güvence altına alınmıştır.

Layher’in alanında uzman teknik kadroya sahip olması, müşterileri taleplerine yönelik en uygun projeyi sunması ve geniş ürün yelpazesi ile sunduğu özel çözümleri Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Layher’le çalışmak isteme sebeplerindendir.

Layher Teknik Ofisi’nin titiz projelendirme çalışması sonucuyla ortaya çıkan tasarım, deney alanına başarılı bir şekilde uygulandı ve bu durum çalışmaların azami güvenlikle sürdürülmesini sağladı.

Projedeki güvenlik ve yüksek yük taşıma kapasitesi gereksinimi, Layher Allround (flanşlı) Sistemi’nin sunduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde kolayca karşılandı ve talep edilen çalışma ortamı müşteriye sunuldu.

Yüksek yük taşıma gereksinimine kolay ve etkili yanıt veren çözümlere sahip Layher Allround bileşenlerinden; dikmeleri birbirine bağlayıp güçlü destek yapıları oluşturmaya olanak sağlayan iki kama başlı kelepçe ve rijitlikten taviz vermeden çok daha yüksek yükleri taşımaya olanak sağlayan güçlendirilmiş yan eleman da projede başarılı bir şekilde kullanıldı.

İki Kama Başlı Kelepçe

Güçlendirilmiş Yatay Eleman

BİR BAKIŞTA LAYHER İSKELE SİSTEMLERİ’NİN SUNDUĞU AVANTAJLAR
  • Projelendirme desteği sayesinde detaylı, güvenli ve ekonomik çözümler
  • Tüm gereksinimlere etkili çözümler sunabilen Allround Flanşlı İskele Sistemi
  • Geniş ürün gamı desteğiyle daha az bileşenle çalışma; bu sayede daha düşük nakliye, işçilik ve depolama maliyetleri
  • Kullanıcı dostu ve ergonomik çözümler
  • Bileşenlerin birbirlerine kolay bir şekilde uyarlanabilmesi
  • Kolay kurulumu sayesinde sağladığı iş gücü ve zaman tasarrufu
Layher Allround İskeleleri, TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!