Siklon, kazan, refrakter gibi tüm zorlu bölgelerde en kolay çözümler için Layher İskele Sistemleri tercih ediliyor.

Zorlu geometriye sahip alanlarda bakım-onarım çalışmaları için iskele kurulumu çok uzun zaman alabiliyor. Layher İskele Sistemlerinin özel çözümleri ile bu süreleri minimuma indiriyor, şirketinize zamanı geri kazandırıyoruz.

Tesislerdeki İş Güvenliği ve Bakım Departmanı yetkilileri, İSG kurallarını ön planda tutarak çalışanlar için daha konforlu, güvenli ve nitelikli bir çalışma iskelesine ihtiyaç duyuyor.

Biz bu süreçte Layher ekibi olarak tesise özel yerinde yapılan keşifler sonucunda en uygun iskele sistemini tasarlıyor ve ihtiyacınızı en ekonomik sistemle çözüme kavuşturuyoruz.

LAYHER ALLROUND SİSTEMİNİN BU PROJEDE KAZANDIRDIKLARI

Kolay Kurulum ve Zaman Tasarrufu!

Layher Allround Sisteminde tek bir çekiç darbesiyle kolay bir şekilde bağlantılar oluşturulabilir ve malzemelerin mükemmel uyumu sayesinde kurulum aşamasında zaman tasarrufu sağlanır.

Düşük Ağırlık ve Yüksek Kalite
Layher’in Lightweight serisinde kullandığı çelik kalitesi, ürünlerine yüksek dayanım sunmasının yanı sıra daha kolay taşınmasını da sağlar.
Zengin Ürün Çeşitliliği
Bu tarz projelerde ek aparatlara ve geniş ürün yelpazesine ihtiyaç duyulur. Layher, bu ek parçalar sayesinde yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak en uygun projeyi tasarlayabilmektedir.
Layher Allround İskeleleri, TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!