ENDÜSTRİYEL ALANDA MÜŞTERİLERİMİZE SUNDUĞUMUZ HİZMETLER, “DAHA FAZLA OLANAK” İLKEMİZİN VERDİĞİ İLHAM SAYESİNDE, İMALATTAN MONTAJ AŞAMALARINA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.

Layher Türkiye olarak dünyanın dört bir yanına endüstriyel alanda büyük bir titizlikle ürün ve hizmet kalitemizi sunmanın yanı sıra, iş ortaklarımızın karlılığından ve en önemlisi güvenlikten taviz vermeden sektörde farklılık yaratmaya devam ediyoruz.

Endüstriyel alanda verdiğimiz hizmetler, sadece montaj aşaması ya da şantiye şartlarında sınırlı değil. Aynı zamanda imalat aşamasında da, iskele konusunda, yüksek hassasiyet ve güvenlik gibi temel prensiplerimizle üretime katkılar sağlamaktayız.

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan bu pandemi sürecini daha verimli hale getirmek ve üretime katkıda bulunmak, en önemli hedeflerimiz arasında yer almakta. Bu bağlamda, bir taraftan üretime katkılarımız devam ederken, diğer taraftan da mevcut müşterilerimizin tüm teknik destek ve eğitim ihtiyaçlarına online olarak destek sağlıyoruz.

Şantiye sahalarında veya üretim tesislerinde Allround flanşlı iskelelerimiz kullanılırken, tamamıyla birbirine uyumlu ve sisteme entegre olarak kullanılabilecek merdiven malzemeleri ile de herhangi bir yükseklik seviyesinde güvenli çalışma alanları oluşturarak, hem çalışanların işine daha fazla adapte olmasına katkı sağlanmakta, hem de planlı işlerin minimum sürelerde tamamlanması sayesinde işletmeye zaman kazandırılmaktadır.

Üretimden montaja kadar hizmet sunmanın yanı sıra bu hizmetin sonrasında ihtiyaç duyulacak teknik destek, süpervizyon ve eğitim hizmetlerimizi de her gün daha da geliştirmeye gayret gösteriyoruz.

75 yıllık geçmişimiz, geleceğe bakışımız ve yönelişimiz, Layher 'in başarısındaki en önemli faktörlerden biridir. Şirketimizin yıl dönümüne özel hazırladığı "Geleceğin 75 Yılı" sloganı önderliğinde müşterilerimize çözüm ortağı olmaya devam etmenin yanı sıra üretimin başlangıcından zorlu bakım çalışmalarınıza kadar sizlere kazanç sağlatacak özel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

    BİR BAKIŞTA LAYHER ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR
  • Çalışma alanını kısıtlamayan merdivenlerle, iş yaptığınız seviyede oldukça güvenli platformlar oluşturulabilir.
  • Allround iskeleler ve merdiven parçaları ile daima uygun ve sistemle uyumlu tırmanma olanakları oluşturulur.
  • Merdiven parçalarının basitçe birbirine takılması sayesinde her türlü ara ölçü elde edilebilir.
  • Merdiven, basamaktan basamağa 20 cm yükselir. Ayarlı ayak milleri sayesinde hassas yükseklik ayarı yapılabilir. Modüler yapı tarzı da çok yönlü kullanıma olanak sağlar.
  • Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletmenizdeki rutini bozmaz.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!