1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ’NÜN ANKRAJ BLOĞU ARD GERME İŞLERİNDE ÇALIŞMA PLATFORMU OLARAK LAYHER İSKELE SİSTEMLERİ TERCİH EDİLDİ

Tamamlandığında Dünya’nın en uzun orta açıklıklı (2023m) asma köprüsü unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsünün Freysaş Freysinnet Yapı Sistemleri tarafından yürütülen kısmında Front ve Back Chamber ile ara geçişlerde Layher ürünleri kullanıldı.

LAYHER’İN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR
Fark Yaratan Galvaniz Kalitesi

Bu tarz köprü projelerinde deniz kıyısına yakınlık ve nemli bir ortamda olmak İskelelerin paslanmasına ve belli bir süre sonra dayanım kaybı yaşanmasına neden olmaktadır. Layher, bu durumu önlemek için ürünleri 60 – 80 mikron kalınlığında sıcak daldırma ile galvanizli olarak üretmektedir.

Köşeli ve Açılı Dönüşlerde Aralık Örtücüler

Köşeli ve Açılı dönüşlerde iki platform arasında kalan boşluklar, çelik aralık örtücüler ve bindirme kalaslar yardımıyla rahatlıkla kapatılabilir.

Mühendislik ve Süpervizörlük Hizmeti

Proje öncesinde Layher’in alanında uzman mühendis kadrosu en uygun projeyi müşterilerimize sağlamıştır.

Malzeme kurulumundan önce, tüm Freysaş Freyssinet Yapı Sistemleri ekibine Layher Süpervizörleri tarafından İskele Kurulum ve Söküm Eğitimi verilmiştir.

Kurulumdan sonra da düzenli aralıklarla ziyaretler düzenlenmiş ve iskelenin durumu ve kurulumun uygunluğu hususunda önemli tavsiyeler verilmiştir.

Layher Merdiven Sistemleri, TS EN 131-1 normlarına uygundur.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!