Daha fazla olanak ilkesi ile işlerinizde başarılı olmanız için en önemli adım!

LAYHER EĞİTİMLERİ

Başarı için iki şey gereklidir: yetenek ve ekipman. Bu nedenle sadece verimli iskele sistemleri tasarlamanın yanı sıra aynı zamanda size gerekli olan uzmanlığı da sağlıyoruz. Kazanılan bu uzmanlık, işlerinizin ve iş yerinizin verimini önemli ölçüde artırarak kısa vadede kar elde etmenizi sağlar.

İskele, üzerinde insan çalışmasına olanak sağlayan en önemli yardımcı ekipmanlardan bir tanesi. Bu özellik, beraberinde yüksek güvenliği de zorunlu hale getiriyor. Layher eğitimleri, sizlere iskelelerin kurulum, kullanım ve söküm faaliyetlerinde maksimum güvenlik ile çalışmanızı sağlayacak bilgiler verir. 70 yılı aşkın bilgi ve tecrübesi sayesinde lojistik, teknik ve diğer alanlarda, en etkili şekilde işlerinizi yürütebilmeniz için gerekli tüm bilgileri Layher eğitimleri ile almanız mümkün.

“Daha Fazla Olanak” ilkesi Layher’in güvenilir bir ortak olarak hareket etmesi, kuşaklar boyunca her gün uygulanan müşteri hizmetlerimiz ve inovasyona geleneksel adanmışlığın modern bir ifadesidir. Bu düşünceden yola çıkarak iskele alanındaki tüm bilgi ve birikimlerimizi Layher Eğitimleri’nde müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.

Layher Eğitimleri, ulusal ve uluslararası en iyi ve güncel uygulamaları takip etmek ve tartışmak için önemli bir fırsat. Bu eğitimler, işin mutfağından güncel materyaller kullanılarak en doğru ve güvenli bilginin hızlıca öğrenilmesi için özel olarak hazırlanmıştır. Böylece tecrübeli iskelecilerin, mühendislerin, denetçilerin, müdür ve işletme sahiplerinin Layher eğitimlerine katılmaları önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Layher eğitimleri, işletmelerinizin kısa vadede kar etmesi için gerekli yardımı sizlere sunar. Online eğitimlerimiz sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun dilediğiniz anda gerekli bilgiye hızlıca ulaşabilirsiniz.

Mesleki eğitimlerimiz alanında tecrübeli, teknik ve uzman kişiler tarafından verilmesinin yanı sıra eğitimler geniş bir salonda teorik, ardından geniş ferah bir alanda atölye çalışmaları ve pratik uygulamalar şeklinde yapılmakta. Layher eğitimlerinde katılımcının katıldığı konu ile ilgili tüm detayları öğrenmesi için basit, anlaşılır bir dil ve yenilikçi yöntemler kullanılır. Mesleki eğitimlerimizin yanında teknik seminerler, üniversitelerde sempozyum ve atölyeler düzenleyerek iskele sektörüne de katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Layher mesleki eğitim kursu, iskelecilere Layher Allround iskele sisteminin ilkelerini öğretmek, başarı ve verimliliği arttırmak üzere tasarlanmıştır. Katılımcılar, uygulamalı ve teorik oturumlar süresince Allround iskele bileşenlerini, güvenlik özelliklerini ve doğru montaj tekniklerini öğreneceklerdir. Eğitim tamamlandığında Layher Allround temel bileşenlerinin iskeleleri güvenli bir şekilde kurmak için nasıl kullanılması gerektiğini anlaşılacaktır. Katılımcılar, eğitim sonunda uluslararası Layher eğitim sertifikası ile ödüllendirilmektedir.

KURS İÇERİĞİ
Teorik:

  • Layher Allround temel bileşenlerini ve özelliklerini tanımak
  • Allround iskeleleri güvenli bir şekilde monte etmek ve sökmek için düşmelere karşı alınan önlemleri tanımak
  • Layher’in tavsiye ettiği doğru montaj tekniklerini kullanmak
  • İskele ile ilgili yaygın tehlikeleri ve riskleri değerlendirme kabiliyeti kazanmak
  • İskelenin stabilitesini etkileyen durumları incelemek
  • İskeleye güvenli bir şekilde erişim metodlarını öğrenmek
  • Kullanımı güvenli olmayan hasarlı Allround bileşenlerini ayırt etmek
  • Ağırlığı azaltmak ve zaman tasarrufu sağlamak için etkili bir iskele tasarımı yapmak
  • Cephe iskeleleri için ayak yüklerini hesaplamak
Pratik:
  • Bir kule iskele kurma ve sökme
  • Merdiven kuleli bir cephe iskelesi kurma ve sökme
  • Depo turu