TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN ÇELİK FABRİKASI ERDEMİR ÇELİK, ZORLU ERİŞİM ALANLARINDA LAYHER İSKELE SİSTEMLERİNİ TERCİH ETTİ.

Sanayi üretiminin ekonomide ağırlık kazanmaya başladığı 1950'li yıllarda, Türkiye'nin ekonomik ve toplumsal yapısında büyük değişimler yaşandı.

Türkiye'nin ilk yassı çelik üretim tesisinin kurulması için 12 Şubat 1960'ta Kurucular Anlaşması imzalandı. 28 Şubat 1960 tarihinde kabul edilen 7462 sayılı kanunla Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) adıyla bir anonim şirket kurulması için Bakanlar Kurulu'na yetki verildi. Türkiye'nin en büyük sanayi yatırımlarından olan 1,5 milyar dolar tutarındaki Kapasite Artırma ve Modernizasyon Yatırımları’nı (KAM I ve KAM II) 1996'da tamamladık. 1998 yılında Karadeniz'in ve Türkiye'nin en büyük limanlarından olan Yeni Liman Tesislerimiz ve 1999'da Kalay/Krom Kaplama Tesisimiz hizmete girdi. 2008 yılında tamamen kendi mühendis ve işçilerimizin bilgi birikimi ve emeğinin ürünü olan Yeni 1 No.’lu Yüksek Fırınımız Ayşe üretime başladı. Erdemir Grubu, 27 Şubat 2006 tarihinden beri Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan OYAK'ın uluslararası piyasalardaki tecrübesi, finansal gücü ve çağdaş yönetim ilkeleri ışığında faaliyetlerini sürdürmekte ve sürekli büyüme hedefleri ile yoluna devam etmektedir…

Layher İskele, 12.000 adetten fazla malzeme çeşidiyle standart ölçüler dışında kalan tüm özel alanlar için çözüm sunar. Bununla birlikte, Almanya’da bulunan AR-GE departmanımızın devam eden özverili çalışmaları sayesinde malzeme çeşitliliğimiz her geçen gün artmaya devam etmekte.

Layher Türkiye uzman personeli ile yapılan saha keşifleri ve sonrasında hazırlanan projeler neticesinde, Erdemir ile mutabık kalınan projeye uygun çalışmalar başlatılmış ve zorlu saha şartlarına elverişli ulaşım için gerekli iskele sistemleri tesisteki yerini güvenle almıştır. İşini özenle yapan ve daima yeniliklere ve gelişmelere açık olan Layher süpervizörleri ile gerçekleşen montaj işlemi, her türlü saha şartlarına rağmen en güvenli ve optimum sürelerde tamamlanarak müşteri hizmetine sunulmuştur.

LAYHER ALLROUND SİSTEMİNİN KAZANIMLARI
  • Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
  • 60 – 80 mikron kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizleme sayesinde neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
  • Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
  • 80 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi.
SÜPERVİZYONUN ve EĞİTİM DESTEĞİNİN ÖNEMİ
  • İşin optimum zamanda DAHA GÜVENLİ şekilde tamamlanması.
  • Zamanın DAHA VERİMLİ kullanılmasına olanak sağlanması.
  • Dışarıdan herhangi bir ekibe ihtiyaç duymadan, kendi iş gücünü kullanarak DAHA FAZLA GELECEK imkanı.
  • 12.000’i aşkın malzeme çeşitliliği ve sunduğumuz çözümlerle DAHA FAZLA OLANAK.

Layher Allround iskele sistemleri, TS EN 12810 ve 12811 normlarına uygundur.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!