BAŞARI - GÜVEN - GELECEK

İskele yapımında BAŞARI, sadece iyi bir ürünle kalmayıp bundan çok daha fazlasıdır. Daha Fazla Olasılık paketlerimiz ve kişisel düzeyde işbirliğimiz sayesinde GELECEKTE daha fazla GÜVEN VEREN değerler oluşturulabildiğimizi düşünüyoruz.

  • Başarı, ürünlerimizi ve müşterilerimizi pazarda başarıya ulaştıran Layher markasının özellikleri ve müşteri avantajlarını ifade eder.

  • Güven, marka ve ürün özelliklerinden gelen müşteri faydalarını temsil ederek müşterilerimiz için daha fazla kârlılık ve güvenilirlik sağlar.

  • Gelecek, ürün özellikleri ve elde edilen müşteri avantajlarının bir araya gelmesini sağlar ve bunlar da müşteriyi pazarda başarılı kılan şeylerdir. Kalite, güvenilirlik, güvenlik ve yenilikçilik için Layher ürünleriyle müşteri tarafından değerler yaratılır.

Dünyanın en yenilikçi ve en iyi iskelelerini ürettiğimize olan tam inancımız sayesinde daima müşterilerimizle en iyi projelerde yer almaktayız. Tüm dünyada sektöre yön veren yeni LAYHER ürünlerimizi ve yenilikçi LAYHER çalışmalarımızı bu yıl düzenlenen Bauma fuarında sergiledik.

Fuar logomuzda, çalışanlarımız ve müşterilerimizle beraber sektördeki kararlı duruşumuzu, güvenilir çözüm ortaklığımızı ve bunun devamlılığını, her türlü zorluğa rağmen duvarları aşan ve birleşen eller ve kollar üzerindeki iki temel ürünümüz Allround-Flanşlı iskele ve Şimşek-Cephe iskelesinin etiketleri ile sunmaya çalıştık.

FUAR STANDIMIZ

Şimşek-Cephe İskelesi için üretilen yeni aralık örtücü çelik kalasları, ankraj yeri olmayan yerde kullanılacak ankrajlama aparatı ve kolay korkuluk sistemleri ile ilgili ürünlerimizi sunduk. Bununla birlikte gün boyu devam eden canlı performans kurma-sökme aktiviteleri ile de misafirlerimize ürünlerimizin kolay bir şekilde kullanılabileceğini göstermeye çalıştık.

Lightweight Çelik Kalaslarımızı misafirlerimize yeni bir ürün olarak sunduk. Önceki çelik kalaslarımıza göre aynı dayanım ve aynı yük kapasiteleri sağlayarak 3m’lik çelik kalasta özel tasarım ve büküm detayları ile 2.2 kg daha hafif yapan Lightweight çelik kalas ürünümüzü de tanıttık.

Aluminyum FlexBeam ürünümüzle köprü altlarındaki bakım çalışmalarında sadece köprü altı tavanına yapılan ankrajlamalarla daha güvenli ve pratik çalışma platformları oluşturmaya olanak sağlayan proje ve uygulamalarımızı paylaştık.

FW Sistemimiz aracılığıyla geniş açıklıkları daha kolay geçebileceğimizi gösterdik, misafirlerimizle bu ürünle yapılan çalışmalarımız üzerine görüşmeler yaptık ve projeler üzerinde inecelemelerde bulunduk.

Allround-Flanşlı iskele grubundaki yeni ürünümüz Allround-Flanşlı Cephe İskele Sistemini canlı performans şeklinde kurma-sökme etkinliği yaparak misafirlerimizin bu kurulumun kolaylığını görmelerine olanak sağladık.

Kataloglar ve proje çizimlerindeki 3D animasyonlarımız üzerine yaptığımız çalışmaları, bizzat kendimizin ve müşterilerimizin mobil telefonlarında uygulayarak projelerin gerçekliğini ve detaylarını daha iyi görmemize yardımcı olan hizmetlerimizi birlikte deneyimledik.

Projelerde VR kullanımı sayesinde önceden çizilmiş projeler içerisinde gezinti yaparak özellikle endüstriyel projelerde ne gibi avantajlar elde edeceğimizi misafirlerimize gösterdik. İleri teknolojiyi iskelelerimize uyarlayarak projelendirmede ve montajda yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçebileceğimizi, daha önceden tespit edilebilecek konularla ilgili alt bölümlerle koordinasyon sağlanabileceğini ve bu sayede malzeme, işçilik, zaman ve maliyet tasarrufu konusunda daima bir adım önde olabileceğimizi gördük. Dijitalleşmenin hem bizim hem de müşterilerimiz için öneminin ne kadar büyük olduğunu keşfettik.

LAYHER TÜRKİYE olarak BAUMA – 2019 / Münih'de idik.

Dünyanın dört bir yanındaki en önemli gelişmeleri incelemek, uluslararası pazar liderleriyle tanışmak ve ticari ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek doğru çözümleri bulmak amacıyla her 3 yılda bir kez yapılan bu fuara katıldık ve orada bizleri ziyaret edebilen ve edemeyen tüm müşterilerimize, misafirlerimize, dost, arkadaş ve çözüm ortaklarımıza bu bülten aracılığıyla teşekkür etmek istedik.

Her türlü iskele sistem çözümleriniz için bizimle iletişime geçin!

BİRLİKTE DAHA YÜKSEĞE!