GES GENEL ELEKTRİK, TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ YURTDIŞI PROJELERİNDE DE LAYHER’İ TERCİH EDİYOR

Devoll Hidroelektrik Projesi

Avrupa’nın en büyük yenilenebilir enerji üreticisi ve Norveç’in lider enerji şirketi Statkraft AS’nin iştiraki, Arnavutluk’un güneyinde yer alan Devoll Nehri üzerinde yeni hidroelektrik santrallerin inşasından sorumlu proje şirketi Devoll Hydropower Sh.A (DHP) halen ülkedeki ilk büyük ölçekli kamu-özel ortaklığı yatırımı ve Balkanlar’daki en büyük hidroelektrik yatırımlarından birisidir.

Arnavutluk'taki Devoll Hidroelektrik Projesi yapım işlerini yürütmek adına 2017 yılında GES Albania Sh.p.k faaliyete başlamıştır.

Devoll Hidroelektrik Projesi’nde Layher İskele;

  • Branşman montaji,
  • Branşman ve türbin arası borulama,
  • Türbin montajı gibi mekanik montajlarda,
  • Dar ve çalışması zor alanlarda,
  • Devalüasyon tünellerinde


kullanılmaktadır. Layher süpervizörleri Arnavutluk’ta ilgili kişilere güvenli iskele eğitimi verdikten sonra iskele ilk kurulum montajında da gerekli tüm desteği vermişlerdir.

GES Genel Elektrik bu projedeki tüm karmaşık yapılar ve mekanik montajlar esnasında Layher iskeleler yardımı ile tüm işlerini güvenli bir şekilde zamanında tamamlamıştır.

LAYHER; ürün yelpazesinin genişliği, farklı teknik sorunlara uzman kadrosuyla çözüm bulabilme, profosyonel projelendirme ve eğitim & ilk kurulum süpervizyonu gibi avantajlarıyla sorunsuz bir iskele montajı imkanı sunmaktadır.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, başta endüstriyel tesisler olmak üzere, gemi yapım ve onarımlarında, sanat yapılarında, enerji santrallerinde, Uçak bakım-onarım, çimento vb. fabrikalarda; tünel, baraj gibi yapılarda ve her türlü cephe çalışmalarında kullanılabilen çok yönlü bir iskele sistemidir.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, benzersiz bağlantı tekniği sayesinde, güvenli ve sağlam bir şekilde dik bileşenler üzerine kaynaklanmış, “flanş” diye tabir edilen çok yönlü sekiz bağlantı noktasından oluşur.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele Sisteminin Avantajları
• Kurulumunu tek bir kişinin bile yapabileceği şekilde tasarlanan bu sistem çok hızlı kurulur ve sökülür. Sadece 500 gr’lık çekiç yardımıyla kurtağzı geçişi ile flanşa bağlantı yapılır ve kama ile sıkılaştırılır.
• Dahiyane - Tek düzeyde 8 bağlantı, otomatikman oluşturulan dik açılar ve esnek açı seçimi, montaj güvenliği, malzemeden tasarrufu.
• Geniş kapsamlı parça programı - Uygulamada sınır tanımama, akıl almaz olanaklar, özel çözümler; diğer Layher sistemleri ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme.
• Hatasızlık - Montaj sırasında zamandan tasarruf - Güvenli kullanım.

Layher Allround iskeleleleri TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.

Her türlü iskele sorununuza çözüm için bizimle iletişime geçin!