Çimento sektöründeki referanslarına bir yenisini daha ekleyen Layher; Batısöke tesisi ile çimento sektöründe farkındalık oluşturup, değer katmaya devam ediyor.

Özellikle iskele kurulumuna kısıtlı imkan sunan çimento sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Layher, yenilikçi yaklaşım tarzıyla sektöre yön veriyor.
Layher Allround® İskele geniş ürün yelpazesi ve pratik çözümleri ile bakım-onarım süreçlerini daha güvenli, daha hızlı ve daha verimli hale getirerek ,bakım onarım süreçlerine ayrılan zamanı minimize etmektedir.   

Batı Anadolu Grubu; Söke’de inşaatı devam eden Batısöke Çimento Fabrikası’na yapılacak toplam yatırımın 500 milyon TL’ye ulaşacağı belirtilirken, grubun çimento ve klinker üretim kapasitesini 2018 yılında iki katına çıkarmayı hedefliyor.
Yeni yatırımın hayata geçmesiyle birlikte, yılda 800 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirme hedeflenirken yıllık klinker üretim kapasitesinin 3.8 milyon tona, çimento üretim kapasitesinin ise 5.8 milyon ton seviyelerine çıkartılması planlanıyor.
Bununla birlikte, bölgenin istihdamına ciddi bir katkı sağlayarak sektörde emin adımlarla ilerlemekte.

1945 yılında “Daha fazla olanak” felsefesiyle yola çıkan Layher; Dünya çapında edinmiş olduğu bilgi birikimi, donanımı ve tecrübesi ile çalıştığı firmaların sektörüne özel akılcı çözümler sunuyor.

Çimento Sektöründe Layher Allround® İskele Farkı

Siklon içi körleme noktası oluşturulması esnasında geleneksel hale gelen, hayati tehlikeye sahip bir yanlış olan, ahşap kalas kullanımı yerine, taşıma kapasiteleri belli olan sertifikalı malzeme kulanımıyla ''LAYHER; İŞİ ASLA ŞANSA BIRAKMAZ''

2~8 m. arasında uzunluklara sahip,gerektiğinde birleştirilip istenilen açıklığa erişimi sağlayan kafes taşıyıcı (makas) sistemleri ve uygun dayanıma sahip profil seçimi ile istenilen ölçülerde platform ve körleme noktaları oluşturulabilmekte.

Bağlantı elamanları (kelepçeler) dövme çelik olup DIN EN 74-1 sertifikasına sahiptir..

  • Açılı zeminlere uyum sağlayan oynar ayak mili,
  • Dar ve sadece geçiş imkanı bulunan noktalarda, bir üst kata erişim için kapaklı geçiş kullanımı,
  • İhtiyaç durumunda istenilen noktada flanş ve dikme oluşturabilme özelliği,
  • Portatif ve erişilecek yüksekliğe göre merdiven seçenekleri,
  • Hızlı ve güvenli erişim sağlamak için hazır konsol uygulama imkanı işleri kolaylaştıran parçalardan sadece birkaçıdır.

Layher Allround® (Flanşlı) Sistem ile istenilen çapta silindir şeklinde yapılara iskele kurulumu artık çok daha kolay.
Genelde köşe ve açılı dönüşlerde yaşanan 2 platform arası boş kalan açıklılar, çelik aralık örtücü kalaslar, çelik pizza dilimleri ve 30°~120° arasında ayarlanabilir kendinden tekmelikli çelik örtücü gibi farklı ve akılcı elemanlarla çözüme kavuşturulmakta.