SEDEF TERSANESİ, bu projede LAYHER ile çalışmalarına hız veriyor.

Sedef Gemi İnşaatı A.Ş.’de  inşa edilecek Havuzlu Çıkarma Gemisi, gündüz ve gece helikopter harekatı yapma kabiliyeti ve kapsamlı sağlık hizmetleri imkanı ile Türkiye'nin deniz gücünün dünya denizlerinde temsiline katkı sağlayacaktır.

Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) gerektiğinde bünyesinde yer alan tam teşekküllü hastane ve ameliyathane imkanı sayesinde doğal afet yardımı, insani yardım ve mülteci tahliye harekatları kapsamında tıbbi destek için kullanılabilecektir.

Sedef Tersanesi tüm iskele parkurlarında LAYHER ile köklü bir değişikliğe giderek, LAYHER AR modüler sistem iskelenin yüksek iş güvenliği, kurum ve sökümdeki zaman kazançları, geniş ürün yelpazesi sayesinde zorluk derecesi yüksek alanlara güvenli iskeleler oluşturulması gibi kazançlar sağlayarak tüm projelerinde verimliliği arttırmıştır.

Aynı zamanda, KARADENİZ HOLDİNG POWERSHIP dönüşüm projelerinde ve tersane bünyesindeki birçok imalat ve bakım projelerinde de LAYHER iskele sistemleri ile çalışmasına ivme kazandırmıştır.

Layher; sadece ürün anlamında değil, aynı zamanda iskele alanında çalışan personelin eğitiminde hizmet desteği vermektedir. Güncel yönetmeliklerin hatırlatılıp hayata geçirilmesi anlamında da Süpervizörlük desteği sağlamaktadır ve bu hizmeti tüm ekip maksimum seviyeye gelene kadar devam ettirmektedir.

Bunun yanında tersanenin aynı anda birçok projede iskele stoğunu doğru yönetebilmesi açısından son derece önemli olan, Layher’ in tüm dünyada kullanılan LAYPLAN çizim destek programını kullanarak, doğru planlama ve doğru çözümler yaparak katmadeğer sağlamaktadır.

LAYHER İskele Sistemleri zor tersane şartlarında bile en uzun ömürlü iskele olduğunu dünya’da kanıtlamıştır. Bu nedenle kullanıcı memnuniyeti en yüksek iskele markasıdır.

HIZLI , GÜVENLİ ve UZUN ÖMÜRLÜ

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, başta endüstriyel tesisler olmak üzere, tersane, gemi yapım ve onarımlarında, sanat yapılarında, enerji santrallerinde, uçak bakım-onarım, çimento vb. fabrikalarda; tünel, baraj gibi yapılarda ve her türlü cephe çalışmalarında kullanılabilen çok yönlü bir iskele sistemidir.
Layher Allround® (Flanşlı) İskele, benzersiz bağlantı tekniği sayesinde, güvenli ve sağlam bir şekilde dik bileşenler üzerine kaynaklanmış, “flanş” diye tabir edilen çok yönlü sekiz bağlantı noktasından oluşur.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele Sisteminin Avantajları

  • Kurulumunu tek bir kişinin bile yapabileceği şekilde tasarlanan bu sistem çok hızlı kurulur ve sökülür. Sadece 500 gr’lık çekiç yardımıyla kurtağzı geçişi ile flanşa bağlantı yapılır ve kama ile sıkılaştırılır.
  • Dahiyane -Tek düzeyde 8 bağlantı, otomatikman oluşturulan dik açılar ve esnek açı seçimi, montaj güvenliği, malzemeden tasarrufu.
  • Geniş kapsamlı parça programı -Uygulamada sınır tanımama, akıl almaz olanaklar, özel çözümler; diğer Layher sistemleri ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme.
  • Hatasızlık -Montaj sırasında zamandan tasarruf – Güvenli kullanım.

Layher Allround iskeleleleri TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.