İGA bünyesinde yapımı devam eden 200 milyon yolcu kapasitesine çıkarılabilen İstanbul’un yeni havalimanı, birbirinden bağımsız 6 pisti ile dünyanın sayılı havalimanları arasına girecek. Hava ulaşımında fark yaratması planlanan projenin ilk etabının 2018’de hizmete girmesi planlanıyor.

İstanbul’un eşsiz mimari kültürü ile yolcu konforunu birleştirmeyi amaçlayan projede, çalışma alanları da bir o kadar zorluk getiriyor. Proje’de bu zorluklar Layher'in 1947 den beri gelen yüksek tecrübesi ve ürün çeşitliliğiyle aşılıyor.

Yüksek güvenlikli Layher çalışma iskeleleri ile ayak basması olanaksız noktalarda fark yaratıyor. Özellikle çatı uygulamalarında makas sistemi ile yük taşıma kabiliyeti ortalama 4,5 ton olan, yüksek emniyetli aksesuarlarla 17 metre genişliğe kadar yere temas etmeden güvenli çalışma platformları oluşturuluyor. Askı iskele sistemleri ile de yüksek bölgelerde kolay ve güvenli çalışma platformları oluşturuluyor.

Bu uygulamalarla hem zamandan hemde yerden tasarruf sağlanarak, projeye birçok kazanım sağlanıyor. ''Layher Daha Fazla Olanak'' sloganıyla hizmetlerine devam ediyor.

Projenin iskele servis sağlayıcısı partnerimiz ANATEK İskele, kapsamında yer alan tüm iskele işlerinin projelendirme, kiralama, kurma & sökme işlerini anahtar teslim yaparak, servis sağlayıcıları arasındaki farkını; tecrübesini, iş güvenliğine verdiği önem ve yüksek iş disiplini ile ortaya koymaktadır.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, başta endüstriyel tesisler olmak üzere, gemi yapım ve onarımlarında, sanat yapılarında, enerji santrallerinde, Uçak bakım-onarım, çimento vb. fabrikalarda; tünel, baraj gibi yapılarda ve her türlü cephe çalışmalarında kullanılabilen çok yönlü bir iskele sistemidir.
Layher Allround® (Flanşlı) İskele, benzersiz bağlantı tekniği sayesinde, güvenli ve sağlam bir şekilde dik bileşenler üzerine kaynaklanmış, “flanş” diye tabir edilen çok yönlü sekiz bağlantı noktasından oluşur.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele sisteminin avantajları

Kurulumunu tek bir kişinin bile yapabileceği şekilde tasarlanan bu sistem çok hızlı kurulur ve sökülür. Sadece 500 gr’lık çekiç yardımıyla kurtağzı geçişi ile flanşa bağlantı yapılır ve kama ile sıkılaştırılır.
Dahiyane -Tek düzeyde 8 bağlantı, otomatikman oluşturulan dik açılar ve esnek açı seçimi, montaj güvenliği, malzemeden tasarrufu.
Geniş kapsamlı parça programı -Uygulamada sınır tanımama, akıl almaz olanaklar, özel çözümler; diğer Layher sistemleri ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme.
Hatasızlık -Montaj sırasında zamandan tasarruf – Güvenli kullanım.
Layher Allround iskeleleleri TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.