GAMA, santral rehabilitasyonu gibi zorlu çalışma koşullarında da LAYHER’i tercih ediyor.

Projenin Adı: Rehabilitation of Hartha Thermal Power Station Unit­4 İşveren: Ministry of Electricity, Republic of Iraq

Yüklenici: Mitsubishi­Hitachi Power Systems (MHPS) and GAMA Power Systems Inc. Consortium Başlangıç – Bitiş: 19.04.2016­15.10.2017

Fotoğrafta göremediğiniz, reelde ise ulaşılması çok zor olan bir çok noktaya, Layher İskele Sistemleri sayesinde güvenle ulaşılıyor. Gama, bu projesinde aşağıda detayları verilen kurumsal felsefesinden dolayı Layher'i tercih etti;

  • Layher sınırsız müşteri odaklı kurumsal felsefesi ile: "DAHA FAZLA OLANAK"
  • İleri seviyede malzeme kullanılabilirliği, etkin dağıtım hizmeti ve 100 % uyumlu iskele sistemleri ile hızlı montaj / demontaj. DAHA FAZLA HIZ
  • Maksimum kalite, hassasiyet, bağımsız sertifika kuruluşlarınca onaylanmış süreklilik ve dayanıklılık, tüm dünyadaki referanslar ve geçerlilik onayları. DAHA FAZLA GÜVENLİK
  • Dünya çapında yaygın ağ ile teknik destek ve sevkiyat kolaylığı. DAHA FAZLA YAKINLIK
  • Geniş ürün yelpazesi ile ekonomik ve saha onaylı iskele sistemi. DAHA FAZLA KOLAYLIK
  • Sürekli yenilikçi ürünler ve yeni iş alanları. DAHA FAZLA GELECEK

Tesiste ulaşılması zor görünen bir çok noktada Layher Allround® (Flanşlı) İskeleler, kat araları ve zeminin müsaade ettiği noktalarda ise Layher Aluminyum Mobil İskeleler kullanılmıştır.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele, başta endüstriyel tesisler olmak üzere, gemi yapım ve onarımlarında, sanat yapılarında, enerji santrallerinde, uçak bakım­onarım, çimento vb. fabrikalarda; tünel, baraj gibi yapılarda ve her türlü cephe çalışmalarında kullanılabilen çok yönlü bir iskele sistemidir.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele; benzersiz bağlantı tekniği sayesinde, güvenli ve sağlam bir şekilde dik bileşenler üzerine kaynaklanmış, “flanş” diye tabir edilen, çok yönlü sekiz bağlantı noktasından oluşur.

Layher Allround® (Flanşlı) İskele Sisteminin Avantajları

  • Kurulumunu tek bir kişinin bile yapabileceği şekilde tasarlanan bu sistem çok hızlı kurulur ve sökülür. Sadece 500 gr’lık çekiç yardımıyla kurtağzı geçişi ile flanşa bağlantı yapılır ve kama ile sıkılaştırılır.
  • Dahiyane ­Tek düzeyde 8 bağlantı, otomatikman oluşturulan dik açılar ve esnek açı seçimi, montaj güvenliği, malzeme tasarrufu.
  • Geniş kapsamlı parça programı ­Uygulamada sınır tanımama, akıl almaz olanaklar, özel çözümler; diğer Layher sistemleri ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme.
  • Hatasızlık ­Montaj sırasında zamandan tasarruf – Güvenli kullanım.

Layher Allround İkeleleleri TS EN 12810 ve 12811 normlarına tamamen uymaktadır.

Layher Aluminyum Mobil İskeleler; yüksek seviyede kalite, tartışmasız sağlam ve ekonomik. İşte Layher’in mobil iskeleleri. Her türlü zemin için her türlü çalışma yüksekliğinde mükemmel çözüm. Layher mobil iskeleleri, yeni iş güvenliği şartlarına da uyum sağlamaktadır. Bu da sizin için ‘daima güvenle yukarı’ demektir.

Layher Aluminyum Mobil İskeleler DIN EN 1004 : 2005­3 normlarına tamamen uymaktadır.