Rönesans, Maltepe Piazza Projesinde Layher'i tercih etti.

Gayrimenkul sektörünün en büyük yatırımcılarından Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 320 milyon Euro yatırım değeriyle Maltepe'de hayata geçirdiği, Rönesans Teknik’in yüklenicisi olduğu Piazza projesi ile bölgeye yeni bir soluk kazandırıyor.

Modern mimari anlayışıyla tasarlanmış projenin zorlu ve kompleks yapılara sahip olması, nitelikli çalışma iskelesi ve geniş aksesuar ihtiyacını beraberinde getiriyor.

Yüksek güvenlikli Layher Şimşek® (Cephe) İskele ile cephe çalışmaları yapılırken karşılaşılan zorluklara bir çok tamamlayıcı aksesuarı ile farklı çözümler sunuyor. Cephe giydirmelerinin geniş olduğu durumlarda farklı ebatlarda konsol uygulamaları yapılıyor. 1213 m ye varan açıklıkları farklı ebatlardaki alüminyum kafes uygulamaları ile geçen Layher, çalışanların iskeleden kaynaklı giriş çıkış yapamama durumlarına ve inşaat malzemelerinin taşınmasındaki problemli durumlara çözüm üretiyor.

Layher Şimşek® (Cephe) İskele, Layher Allround® (Flanşlı) İskele ve aksesuarlarının kusursuz uyumu, iç kısımlarda bulunan asansör, merdiven ve galeri boşluklarında kurulacak olan çalışma iskelelerinin kurulum sürelerini, montaj kolaylığı ve ürünlerinin hafifliği ile minimuma indirerek projeye hem hız hem de işçilik maliyeti anlamında büyük katkı sağlıyor.

Projenin iskele servis sağlayıcısı partnerimiz MOD İskele, kapsamında yer alan tüm iskele işlerinin projelendirme, kiralama, kurma & sökme işlerini anahtar teslim yaparak inşaat endüstrisinde de profesyonel iskele servisi anlayışının olabileceğini bir kez daha gösteriyor.

Sistemin Avantajları

  • Sistemin tüm parçaları korozyona karşı 60­80 µm sıcak daldırma galveniz ile korunmaktadır.
  • Kurulumunu tek bir kişinin bile yapabileceği şekilde tasarlanan bu sistem çok hızlı kurulur ve sökülür. Çerçeveler birbirine geçirildikten sonra, sadece 500 gr’lık çekiç ve nadiren kullanılan 19 / 22 anahtar yardımıyla çaprazlar sisteme dahil edilir.
  • Sistemin tamamı EN 12810, EN 12811 ’e uygun üretilmiştir.
  • Tam uyum ­ Montaj ve sökme sırasında zamandan tasarruf, ergonomik açıdan rahat çalışma.
  • Uygulamada esneklik ­Her türlü yapı çalışmasına uygunluk,diğer Layher sistem ve ürünleriyle birlikte kullanılabilme.
  • Kapsamlı, komple parça programı, malzemeye, seçilen yük ve uygulamaya göre standart uzunluklar.
  • Çelik ve aluminyum için kapsamlı sertifikalar, kullanımda güvenlik.
  • Çelikten üretilmiş Layher Şimşek® (Cephe) İskele’nin yanı sıra aynı teknik özelliklere sahip alüminyum Layher Şimşek® (Cephe) İskele de, daha hafif olması sayesinde, size hem kurum ve söküm, hem de taşıma kolaylığı sağlamaktadır.